maanantai 3. helmikuuta 2014

Pimahdus kirpparilla...=)

 Laitetaanpas heti tähän alkuun jos joku ei oo vielä tietoinen,Pomp de luxilla on tänään alkanu ale -70%!!!Mutta siis oli kyllä aika loppuunmyyty kaikki...jotain sieltä vielä meillekki kotiutuu=)Perjantaina kurvasin Mandin kanssa heti työpäivän jälkeen Tiipiille kirppistelemään.Niin arvasin,että on pakko aloittaa tämä vauvanvaatteiden ostelu kun sai sukupuolen tietoon!!Ja löytyihän sieltä vaikka mitä ihanuuksia.Mielestäni noita ihan pieniä vaatteita on jotenkin ihana ostaa käytettynä kun eihän ne ehdi olla käytössä kuin muutamia viikkoja.Ovat siis suurin osa ihan uudenveroisia!Ja hinta on kumminkin ihan murto-osan siitä mitä ne olis kaupassa.
Ensin muutamat olemattoman pienet housut. Nuo farkun näköiset on siis ihan pehmoista kangasta,sillä ne olikin ihan pakko napata meille=)Näille hinta yhteensä 4€Pino bodeja. Jotenkin ei nyt miellyttänyt silmää ne kaikki moniväriset printti kuosiset bodyt,mennään ainakin näin aluksi vähän rauhallisemmilla linjauksilla!Näillä hintaa 3,50€ yhteensä.Tämä jumpsuitti oli vaan kertakaikkisen ihana<3 ja JOS kesäkuun alussa on vielä vilpoisempia päiviä(ei oo eihän?!)nii tää on hyvä niihin. No nii..hyvin on perusteltu ostos=)ja nämä oli reilu 2 euroa.


Virkkaus projektikin on alullaan,siskolle jo saatoin mainita et oli mulle ehkä vähän liian vaativa malli...Mutta nyt kun niitä on muutamia tehnyt nii hyvin on oppinut!
                                       Enää 50 jäljellä:)


 Seuraavaksi tuleekin kuvia mun keittiön järkkäilyistä..Kai tekin nyt tajuatte,että kun tulee pari uutta kuppia niin pitää laittaa koko keittiön järjestys uusiksi,että ne saa kivasti esille??!ja tämä pitää ihan välttämättä tehdä sunnuntai iltana just kun lapset on menossa nukkumaan?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: