tiistai 18. helmikuuta 2014

poikien leikeistä

Ennen kuin kuvaan Mandin huoneen uudistuneen järjestyksen,kurkataan vähän meidän poitsujen leikkejä. Meillä on tosi kova sana pikku legot. Pojat saattaa monta tuntia putkeen pelkästään rakentaa uusia juttuja. Sitten illalla saattaa tulla itku kun ei ehtinyt yhtään leikkiä. Meillä ei ole sääntöä,että huone pitäisi iltaisin siivota,paitsi jos sielä ei ole mitään "järkevää"  kesken. No niin kuin arvata saattaa äitin ja lasten käsitys tuosta järkevästä saattaa HIEMAN poiketa toisistaan!

 Aamulla oli näky tämä,kun pyysin poikia keräämään legoja,että olisin päässyt imurin kanssa pyörähtämään huoneessa.No kommentti tuli salamana takaisin,että me ollaan just ettitty ne osat mitä tarvitaan seuraavan rannelman kokoamiseen. No eihän siinä malta sanoa,et ei kun äiti haluaa nyt imuroida!!


Eli Rasmuksen huoneessa, ei imuroida kuin kerran viikossa=)  Tanja Charm-blogista oli löytänyt pinterestistä ihanan tyhjän lego ukon mallin jonka sai tulostaa ja sitten tuunata mieleisekseen. Ihan huippu juttu! Meillä on nyt sitten koko kolmikko tuunaillut urakalla noita ukkeleita.Starwars legot on in ja joka toisella ukolla olikin jonkin sortin miekka kädessä.
 

Käytiin lauantai aamuna lasten kanssa kaupassa ja he päättivät ostaa omilla rahoillaan jotain. Rasmus löysi lego Starwars jutun ja Mandi nukelle uuden mekon. Nooa on tykästynyt Trashpack roskisdyykkareihin. Onko nämä teille tuttuja?
Meillä on niitä jo useampia ja sarjan roskisautojakin on jo pari. Nooa päätti ostaa sarjan lakaisu
auton ja sen kanssa leikkiessä onkin mennyt monta päivää.
 

Tässä siis se lakaisu auto

Ihan kivoja pikku juttuja ja kumminkin sen verran isoja ettei tarvitse aina pelätä että niitä on kadonnut imuriin=)

Semmoisia touhuja meillä tällä hetkellä. Mikko sahailee tallissa Mandin uuden nukkekodin osia..Arvatkaa osotanko jo kovaa,että pääsen sisustelemaan sitä?!! No kyllä!! Varmaan viikonloppuna viimeistään käydään neidin kanssa askartelukaupassa ostamassa seiniin tapettia=) Vanhan laitan varmaan myyntiin,josko siitä joku toinen pikku tyttö haluaisi kodin nukeilleen tai eläimilleen tai...Taivashan noissa on rajana mitä sielä asustelee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: