torstai 13. helmikuuta 2014

Viimeiset ale löydöt


 Vielä löytyi Pomp De Luxin -70% alesta jotain meille. Lähinnä kyllä Mandille ja kokoa isompaa vaatetta kuin nyt käytössä olevat.


Kolme paitaa ja yksi tunika,nuo raidalliset on niin unelman pehmeitä ja ihania peruspaitoja kivalla rusetti yksityiskohdalla.


Nooalle ihana fleecetakki ja Mandille ensi talveksi jo toppatakki.Meillä tuota säilytystilaa onneksi on,että voi hyötyillä alet oikein kunnolla=)Ja talvitakille jäi hintaa kokonaiset 20 euroa joten tosi edullisesti. Huutonetissä kun katselee noita pompin vaatteita niin saa käytetystä maksaa enenmmän kuin nyt ale hintaan ostetusta uudesta. Ja jos nyt samaan hengenvetoon urputan lisää...Oikeasti mua harmittaa,että monella tutulla joka tykkää näistä pompin vaatteista ei jäänyt mitään ostettavaa noista aleista.Ja nyt esim. huutonetti on ihan täynnä UUSIA vaatteita melkein samaan hintaan kuin ne alunperin maksoivat=( en tykkää!!!
                           Ja neitoselle hius juttuja


No niin,nyt vaan odottelen tämän kuun 20.päivää kun tuo uusi mallisto julkaistaan=)

Oli ihan pakko napata Mandin leikeistä tänään kuva. Neiti juhli nuken kanssa uutta vuotta ja he olivat olkkarissa katselemassa rakettia=)
                                                  Mandin vaatteet Pomp De Lux,pipo h&m

Loppuun vielä välipala vinkkiä..Meillä ainakin on välillä vähän ongelma mitä syödään välipalaksi,muilla samaa ongelmaa??! Tämä herkku lautanen häviää hetkessä=)


Ja tuossa saa kivasti upotettua muksuille kaikkea terveellistä..Ja tuleehan niitä itsekkin napsittua!!


                                  Mukavat torstai päivän jatkot!!

                                                                    ~~Ulla~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: