maanantai 10. helmikuuta 2014

Hitaasti mutta varmasti kasvaa mun Greengate kokoelma!!


 Näinhän se menee...Et ei ihan yhdessä viikossa ole täyttä sarjaa mukeja ja lautasia,mutta ehkä jonain päivänä.Näin ainakin toivon! Annivalilta kotiutui "jotain pientä"=) Eli pari kuppia tuota Sophie warm grey-sarjaa ja samaa sarjaa keittiö pyyhe.
 
 Ja tuo astianpesuaine pullo oli vaan NIIN ihastuttava<3Tiskauskin on nyt siis ihan luksusta;)

 

Niin ja kun viime postauksessa mainitsin,että koko keittiö menee uusiksi uusien astioiden myötä,niin ei nyt onneksi IHAN koko keittiö. Vain yksi kaappi muuttui avohyllyiksi. Ei ollenkaan paha juttu,eihän?! No Mikko ei ihan innosta hihkunu, kun tosiaan päätin sunnuntai iltana että tämä idis pitää toteuttaa juurikin NYT.Meillä oli ennen tuossa kaapissa lääkkeet ja vitamiinit jajaja.. No nehän sai nopsasti järjestettyä toiseen kaappiin ja tuo valkoinen hylly on ilmeisesti alunperinkin tarkoitettu tuohon kun sopi siihen ihan täydellisesti. Nyt sain GG:t kauniisti esille ja ne on kuitenkin tuossa ihan käsien ulottuvilla.

Nuo kaksi kannua ja kaksi lattemukia löytyivät torin kautta.Ihanan kesäisiä!Niin ja ikean isot ruokalautaset oli pakko laittaa tuohon hyllylle,kun ne ikään kuin eivät mahtuneet tuonne astiakaappiin...Tai mahtui kyllä,mutta niitä ei saanut sieltä pois!Ratkesi sekin ongelma=)


 Semmoisia ihanuuksia. Seuraavaksi on hankinta listalla lautaset.Edes pari kappaletta=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: