maanantai 17. helmikuuta 2014

Pikku Hippuselle...

Mä niin tiesin,että tässä tulee käymään näin.Luultavasti sen tiesi myös kaikki mua vähääkään tuntevat=) Homma on karannut totaalisesti lapasesta kun on kyse hippusen vaatehankinnoista. Jotenkin kummasti postimies pudottelee tasaiseen tahtiin huutonetti löytöjä ja kirpparilla silmä hakeutuu noihin pikkuisiin pojan vaatteisiin. Ja mikä on tulos...No meillä on ihan hyvä varasto jo vaatetta vauvalle!Piti oikein käydä vaate pinot (kyllä niitä on siis PINOJA) läpi,että vähän hahmottaa mitä sitä vielä pitäis saisi ostaa. Onneksi siis vielä jotain puuttuu, shoppailu saa jatkua;)

Masu se vaan jatkaa kasvua,olo on energinen ja nautin raskaudesta. Potkuja satelee taisaiseen tahtiin,välillä herää kysymys nukkuuko tuo pieni tuolla ollenkaan?! Mahtaa tulla melkoinen vilipertti=)Supistuksiakin on saapunut riesaksi,onneksi niitä tulee tällä hetkellä vain nostelujen yhteydessä.Kävelylenkillä on pystynyt vielä käydä muutamia kertoja viikossa.
   Jotain nimiä heitin jo Mikolle ja kaikille kahdelle tuli täystyrmäys. Nämä nimi asiat on kyllä aina yhtä hankalia. Eikä olla kyllä koskaan etukäteen päätetty nimiä,ollaan odotettu,että ensin nähdään miltä se uusi tulokas näyttää.Ja nimet on yleensä päätetty aivan viime tingassa...Mutta tyytyväisiä ollaan tähän asti oltu!

Nyt niitä kirppistely löytöjä:

Nämä niin ihanat haalari ja lakki on Polarn o Pyretin,merkki johon oon nyt jotenkin tykästynyt.Ja siis kirppistely löytöjä,tietty! Hintaa jäi tälle setille vain 15 euroa,eli todellakin löytö.
Potkarit ja body on huutiksesta,yht. 3€. Mä tykkään pitää ihan pikkuisilla noita potkareita enemmän kun housuja.Ihana kun nykyään bodeissa on noita kääntöhihoja,ettei tarvitse erillisiä tumppuja koko aikaa pitää.


 Body paketti on Tiipiin kirpparilta yht. 2,50€. Tykkäsin eniten tuosta tutan kuviollisesta bodysta,mutta yksivärisiä on kiva olla,että saa yhdistellä sitten kuviollisten potkareiden kanssa.

 Lisää puolipotkuhousuja on hankinta listalla,ne on hurjan käteviä yökäytössä.Ja tumppuja
sattui löytymään pussillinen Laihian Mll:n kirpparilta.

 Tässä vaiheessa on Hippusen peitto projekti. Ja ei siitä ei puutu vain tuo yksi pala vaan PUOLET!!! Huoh,mutta onneksi tässä on hyvin aikaa.

 Oon täällä kuulkaas ottanut nyt sitten näistä plussa keleistä kaiken irti. Otin ja pesin tänään aamusta ikkunoita! Naapurit pitää varmaan ihan hulluna=)Mutta ne oli ihan kamalan näköiset niinä harvoina päivinä kun aurinko on paistanu.Enkä tokikaan jaksanu kaikkia pestä,keittiön ja olkkarin vaan. 
  Säät on ollu kyllä kaikkea muuta kuin talviset. Tänään lasten kanssa ulkoillessa avasin hiekkalaatikonkin kun eihän tuola vesilammikoiden keskellä edes keksi enää tekemistä. Kovasti riitti puuhaa kun hiekkakin oli ihan sulaa=) Mun puolesta sitä lunta ei tarvitsisi enää edes tulla,kevättä nyt vaan kehiin!!Ensi viikko on mulla lomaa ja Rasmuskin viettää hiihtolomaa eskarista,pitänee jotain kivaa siihen hahmotella.Reissuun lähdetään vasta vkolla 12,silloin suunnataan toivottavasti lumiselle Leville!!

 Tuppaaniakin kotiutui perjantain kauppareissulta,vaihteeksi jotain muita kuin valkoisia!On ne vaan niin ihania<3                           Mukavaa alkanutta viikkoa teille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: