sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Juhlat juhlittu!

Vaikka tykkään ihan tosi kovasti järjestää juhlia, niin on se silti aika ihana tunne kun ne on ohi:)

Lauantaina meillä oli talo sopivasti täynnä vieraita ja Mandi ja Rasmus saivat ihan huippu mahtavia lahjoja, kiitos teille kaikille ihanille<3 Olin kyllä yllättynyt kuinka hyvin vieraita pääsi tulemaan, tuntuu, että nyt jyllää kaikki mahdolliset pöpöt joka poulella Suomea.

Koriste linja oli näillä synttäreillä, nooo PELKISTETTY.  Muutamat ilmapallot puhalleltiin, mutta muuten mentiin ihan vaan keväisellä kukkalinjalla. 


Tuon ihanan tulppaani kimpun innoittamana olohuoneeseen tuli jo ripaus (okei aika paljonkin..) vaaleanpunaista. Niin ihanan keväistä!


Meillä on tapana antaa lapsille lahjat vasta kun vietetään synttäreitä, eikä siis silloin virallisena syntymäpäivänä.  Mandi sai littlest petshoppeja ja Rasmus pleikkarille pelin.  Vierailta he saivat herkkuja, uudet kengät, taikahiekkaa ja vesihelmiä. Niin ja rahaa. Mandin kanssa onkin jo suunnitelmissa tyttöjen shoppailureissu Seinäjoelle tuhlaamaan lahjarahoja:)




Tajottavaa oli taas vaikka ja mitä. Aika suklaa painotteinen oli kattaus tällä kertaa, mutta enpä kuullut kenenkään valittavan:) Tein Brookiesseja, suklaasuukkosia (molemmat Kinuskikissan ohjeella) sekä mangokakkua.  Meidän lapset toivoo aina tuota mangokakkua jos saavat kakkutoiveita sanoa.


Lisäksi oli sitten vielä Snickerskakkua (NAAAAMMM!!!) .


Suolaisena oli Lidlistä pikkupitsoja, ihan älyttömän hyviä ja niin ihana, kun saa vaan lämmittää uunissa. Niin ja teinpä sitten vielä voileipäkakunkin.  Hyvin tarjottagvat teki kauppansa, eli ilmeisesti ihan hyviä olivat:)


Mulla on aina suuria vaikeuksia päättää mitä kaikkea sitä tekis tarjolle. Tekis mieli koittaa jotain uusia, mutta sitten pelkään, että jos ne ei ookkaan hyviä. Niinpä sitä tulee sitten aika usein luotettua niihin samoihin tuttuihin juttuihin. Nyt tuo Snickerskakku oli uusi testaus ja ihan onnistunut sellainen.  
Miten teillä, testailetko uusia juttuja vai luotatko niihin tuttuihin ja turvallisiin? Mitkä on teidän juhlapöydän must have-juttuja?!

Minea oli kuulkaa niin ylpeä tästä Pomp de luxin tyllimekosta, että ei toista!



 Seuraavat juhlat meillä onkin sitten vasta kesällä, kun juhlitaan Nooaa, Nuuttia ja Mineaa. Niitä odotellessa:)

Ihanaa alkanutta viikkoa, nyt saadaankin nauttia taas pakkaspäivistä<3

~~Ulla~~

7 kommenttia:

  1. Oi nam mitä herkkuja, ovat varmasti maistuneet juhlijoille! Ja nuo Lidlin pikkupizzat ovat hyviä, välillä on ollut ongelma saada säilytettyä niitä vieraille, kun talonväki haluaa vähän maistella :D

    Onnittelut sybttärisankareille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna, oli kyllä onnistuneet herkut:) No hei meillä oli noiden pitsojen kanssa vähän samaa ongelmaa, oma väki meinas popsia niitä vähän liiankin innokkaasti!

      Kiitos<3

      Poista
  2. Hei laitathan ohjeen tuohon snickers-kakkuun, näyttää niiin hyvältä :)
    T. Sanniska

    VastaaPoista
  3. Onpa suloinen synttärisankari ja varmasti herkulliset tarjottavat. Myös tuo pelkistetty-linjaus on nätti, sulla on selvästi silmää saada yksinkertaisestakin kaunista! :) Tutulta tuntuu myös tuo ajatus helpotuksesta juhlien jälkeen. On niiden järjestelyssä kuitenkin oma työnsä ja se juhlinta... kivaahan se on, mutta verottaa yllättävän paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista. Vähän jo itseä harmitti siinä puoli tuntia ennen juhlien alkua, että olisko nyt kumminkin pitänyt vähän enemmän panostaa koristeluun,mutta kivasti meni tosiaan noinkin. Vieraathan ne tärkeimpiä on<3
      Joo kyllä mä oon joka juhlien jälkeen ihan poikki!

      Poista
  4. Hei joo, näyttää hurjan hyvältä toi kakku! Joku muukin sitä näemmä kyseli - ja nyt minä myös!
    Yleensä teen jonkin juustokakun juhlatilanteisiin. Ne joko onnistuu tai sitten ei...

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: