sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Synttärit juhlittu!

Niin vaan saatiin taas yhdet (tai no kahdet) synttärit juhlittua. Olin muka niin hyvin jo perjantaina tehnyt kaikki, että olin ylpeä itsestäni. No sitten tuli lauantai ja huomasin, että itseasiassa mun piti tehdä vielä yhtä ja toista. Mutta ehdin kyllä hyvin ennen vieraiden saapumista:)
 
Sen normi mansikkakerma kakun skippasin tällä kertaa ja tein vain hyydykekakkuja pari sekä britakakun.
 
Hyydykekakuissa luotin tuttuihin makuihin ja lasten lemppariin, eli Mangokakkuun ja Daim-kakkuun.
 
 
Tämä mangokakku on kyllä niin herkku ja mansikat sopi päälle enemmän kuin hyvin.
 
 
Britakakkua tein ihan ensimmäistä kertaa ja päädyin siinäkin tuttuun mansikka kerma täytteeseen. Lisäsin myös rahkaa kerman sekaan, enkä lisännyt kuin vähän sokeria niin täytteestä tuli ihanan raikas. Tuo marenki kun on itsessään jo tosi makeaa.
 
 
Uutena testailin myös tätä kuolettavan hyvää cookies'n'cream-brownie  piirakkaa. Kuvassa siis nuo "pienet" palat. Ja kyllä se on juurikin niin hyvää (ja tuhtia) kuin miltä se näyttää<3
Tästä pääset suoraan ohjeeseen joka löytyy Makeaa-blogista!
 
 
Suolaisena oli ihan perus kinkkupiirakkaa ja wrappeja . Wrappien välissä oli ihan vaan paprikachili- ja ruohosipulituorejuustoa, kinkku kuutioita ja salaatinlehtiä. kaikessa yksinkertaisuudessaan niin hyvää ja helppoa.
 
 
Tarjolla oli lisäksi vielä keksiä, viinirypäleitä, mansikoita ja vesimelonia. Vaikka vieraista ei kaikki päässytkään paikalle niin tarjottavat hävisi kyllä todella tehokkaasti:)
 
 
Olin taas huono bloggari ja unohdin tyystin nappailla kuvia koristeita. Meillä ei ollut oikein mitään varsinaista teemaa, vaan väreinä oli mintunvihreä ja vaaleanpunainen.
 
Rasmuksella oli vielä aamupäivällä pari jalkkis peliä ja mä sain selviytyä juhlan valmisteluista yksin muksujen kans. Toki Nooa ja Nuutti lähti Mikon mukaan kannustamaan isoveljeä.  Tuntuu, että mun aika meni taas ihan muualla kuin vieraiden kanssa jutellessa, mutta ehdin nyt ainakin pikaisia kuulumisia vaihtaa kaikkien kanssa, toisten kanssa vähän paremmin kuin toisten. 
Jotenkin oli niin suloista, että Nuutti varsinkin oli melkeinpä enemmän innoissaan itse vieraista kuin niistä lahjoista. Ja Mineaa kiinnosti paljon enemmän ne lahjapaperit kuin se sisältö:)
 
 
Lapset sai kyllä niin ihania lahjoja, etten voi kuin ihailla. Nuutille tuli monta Ryhmä hau juttua lisää, vaatteita, kirjoja, työkaluja ja  palapeli. Minealle leluja, vaatteita ja magneettieläimiä.
 
Saatiin ihan parhain sää viettää juhlia ja koko päivä sujuikin ulkosalla ja terassilla istuskellen. Mun mielestä tuo pihalle pääseminen tuo heti sellaista kivaa rentoutta juhliin. Ei tarvitte kaikkien nököttää samassa tilassa ja odotella paikkaa pöydästä. Meillä on muutenkin sellainen tyyli,että pöydästä haetaan sata kertaa lisää herkkuja. Välillä vähän taukoa ja taas lisää:)
 
Ilta oli vielä niin aurinkoinen, että napsin noin 120 kuvaa lapsista. Mineasta tuli niin monta nappi otosta, että en kestä<3<3
 
 
Sain napattua Pomp de luxin alesta tuon suloisen tyllin Minealle ja pakkohan se oli laitaa heti päälle. Neiti itse ei aluksi meinannut yhtään tykätä muhkeasta hameesta, mutta onneksi antoi sen kuitenkin olla päällä!
Ilta jatkui vielä myöhäälle, kun lapset innostuivat pelailemaan pihalla krokettia ja sulkapalloa. Seuraksi saatiin vielä Mikon veli.
 
Tämä päivä ollaankin sitten otettu löysin rantein ja erittäin rennolla otteella. Rasmus ja Nooa pelaili päikkäri aikana ja Mandi kattoi leffa. Niinpä mä otin pikku päikkärit itsekin tuossa terden sohvalla. Taas jaksaa!!
 
Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille ja vieraille isot kiitokset ihanista juhlista<3<3
 
~~Ulla~~
 


10 kommenttia:

  1. Voi mitä herkkuja! Ihania! Teidän Nuutti näyttää niin isolta pojalta jo, ja Minea! Kyllä tuo kävelytaito tekee"isomman oloiseksi". Ihana kesäneito tyllihamosessaan :)
    T. Äiti kolmelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinä ihana<3
      No Nuutti on jotenkin viimeisen vuoden aikana kasvanut tosi paljon ja tullut just sitä isomman pojan näköä:)
      Totta, kävelytaito tekee vanhemman oloiseksi, samoin hiukset. Meillä oli mun serkku lapsensa kanssa. Minealla ja serkun tytöllä on kaks ja puoli kuukautta ikäeroa ja kyllä Minea näytti niin paljon nuoremmalta kun ei oo hiuksia juuri yhtään!

      Poista
  2. Vau mitä herkkuja olet loihtinut! Nams!
    Ja on kyllä ihana tuo Pompin hame! Veenulla on sama lilana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Vieraatkin tais tykätä, kun nin hyvin katos kaikki:)
      Ja tuo hame<3<3 Se on kyllä vielä ihanampi livenä kuin siinä Pompin kuvastossa!

      Poista
  3. Onpa herkullisen näköisiä tarjottavia! Tuo britakakku on sellainen, mitä en itse ole vielä maistanut mutta ehkäpä tuo herkku pitää jossain vaiheessa kokeilla meidänkin keittiössä. :)

    VastaaPoista
  4. Miten suloiset synttärisankarit!<3 Ja aivan ihania herkkuja, nam!<3

    VastaaPoista
  5. Oi mitä herkkuja (kuola valuu). Tämmöiselle, jolla on herkkulakko menossa aiheutti nuo kuvat sen, että miksi ihmeessä rupesin tämmöiseen lakkoon. :D
    Ihanat pienet siellä.♥

    VastaaPoista
  6. En kestä noita tarjottavia!!! Konkretisoitui nyt kun näki kuvista että mitä meni ohi :D Tuon seuraavalla kerralla mansikoita ja kermaa niin voidaan väsätä britakakku edes :P Ihanat synttärisankarit kyllä, ja Minean helminauha kruunaa kyllä asun <3 - V

    VastaaPoista
  7. Upeita leipomuksia, ihailen kyllä ihmisiä, jotka saa noin paljon aikaan itse! Ihanat nuo Minean kuvat todella. Tuo seepian värinen helmikorukuvakin sopisi vaikka tauluksi! <3

    http://viivyvierellain.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Ihania herkkuja tarjolla :) ja voi tuota pikku prinsessaa♡

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: