keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Laatikkojen keskeltä...

Tervehdys!

Täälä pakkailu ja tavaroiden läpi käynti jatkuu.Ihan uskomatonta mikä määrä tavaraa lähtee joko kierrätykseen,roskiin ja kirpparille.Niin tai lahjoituksena muille,niin kuin kirjat ja lautapelit jotka päätin lahjoittaa päiväkodille=)
Ja sitä tavaraa lähtee kyllä mukaankin ihan yhtä uskomaton määrä!
Vasta murto-osan oon pakkaillu ja välillä meinaa paniikkia hiipiä mieleen,kun miettii miten paljon on vielä hommia edessä ennen kuin täältä päästään muuttamaan.Mutta päivä ja kaappi kerrallaan.Pakkohan niiden on tavaroiden on jossain vaiheessa loppua,ONHAN??!!!
Täälä sitä sitten elellään joka nurkka täynnä laatikoita,yäks! Ei oo ollenkaan mun juttu tämä laatikoiden ja pienoisen epäjärjestyksen keskellä eläminen.Ihan odotan sitä,että saan purkaa nuo laatikot ja laitella kaikki tavarat omille paikoilleen.

 Yritän täälä kaaoksen keskellä sysytellä sitten vähän tunnelmaa tuomaan edes kynttilöitä..

Noh,muutakin kuin muuttoa...
Nuutille otettiin jo syöttis tuohon pöydän päätyyn,kun jätkä päätti nousta sitterissa istuskelemaan ja se oli jokseenkin vaarallisen näköistä.OIkeasti,sydän löi pari ylimääräistä lyöntiä kun säikähdin aina,että koko sitteri keikahtaa ympäri!Joten vähän pyyhkeillä tuettuna tyyppi istuskelee nyt meidän seurana pöydässä.Onhan Nuutti itsekkin ihan innoissaan tuosta,käsillä hakkailee pöytää!
Nuutin tädille on muuten luvassa pienoisia parturointi puuhia kun tälle suunnalle saapuu,siis mikä ihmeen töyhtö tugee meidän Nuutille on kasvanu?!ja ihan tois puoleinen?!
Perhekerhokin on jäänyt meillä väliin parilla viikolla,mutta tänään ryhdistäydyttiin ja käpsyteltiin sinne.Mandi halusi laittaa jotain hienompaa päälle,joten otettiin pompit kehiin!

On nuo kerhot kyllä niin mukavia paikkoja,ihanaa kun tapaa toisia äitejä ja saa heidän kanssa vaihdella kuulumisia.Mandihan on ihan innoissaan kun saalaulella ja askarrella.Tarkoitus olisi etsiä uudeltakin paikka kunnalta jokin kerho missä voitais aamupäivällä pyörähtää.

Nii ja hei pakko mun on tähän loppuun laittaa vielä kuva uudesta hankinnasta,sisältö tulee kyllä varmasti muutumaan muutettaessa.Torin kautta löytyi ja 50€ maksoi.JEI!
Nyt jatkamaan pakkailua,kun pikkuset nukkuu!

Mukavaa keskiviikkoa=)

~~Ulla~~


 

2 kommenttia:

  1. Jestas olihan noita laatikoita jo muutamakin tuossa! :O Voi vaan kuvitella mikä on lopullinen määrä. -.- Ja toi Nuutin tukka :'D On kyllä vähän toispuoleinen?! Uskomatonta miten seki on jo kasvanu noin paljon! <3 -V

    VastaaPoista
  2. Siis joo tuo on vaan keittiön nurkka,näkisitkin Nooan huoneen...

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: