keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Pikku muutoksia lastenhuoneeseen

Siis Minean huone kun on tuossa alhaalla koko ajan näkyvissä, niin sielä mun tulee koko ajan pyöriteltyä kaikkia uusia idiksiä sinne. Sanokaa, etten oo ainut joka rakastaa sisustaa lastenhuoneita?

Ja ei ne tosiaan mitään isoja juttuja oo,en oo joka toinen viikko maalailemassa seiniä uusiksi. Mutta ihan vaan huonekalujen uudelleen järkkäilyä ja huonekalujen vaihtelua huoneiden kesken. Jotkut ratkaisut toimii ja miellyttää silmää pidempää ja toiset...No ei:) 

lastenhuone

Tuosta kukkatapetista tykkään vieläkin ihan valtavasti. Se tuo niin kivaa eloa ja lämpöä muuten valkoisiin seiniin. Toooosin bongasin yhdestä nettikaupasta ihan mielettömän suloiset kuumailmapallo seinätarrat ja oli jo niin lähellä etten klikkaillut niitä ostoskoriin. Mutta se olis melkein vaatinut tuon tapetin poiston ja seinän maalauksen, että jäi nyt VIELÄ tekemättä. Mutta katsotaan kun vauvan syntymä lähestyy ja pesänrakennusvietti iskee täysillä päälle!

vanha pulpetti sisustuksessa

Lisäksi Minean huoneessa tykkään tuosta ripauksesta puun väriä. Juuttimatto ja dc-fixatut leikkikeittiö ja pöytä tuo ihanasti lämpöä.

leikkikeittiö

Minea jaksaa muuten vieläkin ihan uskomattoman paljon leikkiä tuolla keittiöllä. On kyllä ollut huippu hyvä hankinta! Ja siis tämähän ostettiin meille jo silloin, kun Mandi oli reilun vuode ikäinen. Ikinä ei oo muuten laitettu tähän niitä mukana tulleita harmaita jalkoja. Onko muut käyttänyt niitä? Meillä on leikkijät ollut aina niin pieniä, että on ollut helpompi jättää ne pois, että lapsi yltää vähän tuonne ylemmille hyllyillekin.
Ja äitin mieleen tuo keittiö on myös, kun on nopea fixillä tuunata huoneeseen sopivaksi:)

lukunurkkaus

Arvatkaapa missä Minea nukkuu päikkärit? Jos arvasti tuon lukunurkkauksen arvasit oikein. Ja yleensä vielä niin, että vetää verhot kiinni ja nukkuu omien sanojensa mukaan pesässä<3


Ja sitten tulee aina tämä sama, että kun saat yhden huoneen uuteen järjestykseen, niin rupeaa katselemaan toisia huoneita sillä silmällä, että mitäs niihin keksis:)

Mistä sä saat inspiraation huoneiden sisustamiseen? Mulla tehokkaana inspiksen lähteneä toimii insta. 

Ihanaa loppu viikkoa<3

-Ulla-

Mut löytää instasta tunnuksella @unelmienelamista

1 kommentti:

  1. Suloinen huone! Meillä on myös tuo Ikean leikkikeittiö ja se on kyllä paras, kun se on pelkältäänkin kaunis ja toisaalta helppo tuunata, jos niin haluaa. Minäkin tykkään laitella poikien huoneessa aina vähän jotain uutta. Ja siivoan sen säännöllisesti, jotta voin ihailla miten nätti se on!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: