perjantai 17. tammikuuta 2020

Herkut joita on ilo antaa lapsille

*Kaupallinen yhteistyö Perhekuplan ja Raikastamon kanssa*


Meidän perheessä vietetään kerran viikossa karkkipäivää, lauantaisin. Ja siinä on kaikki karkit ja herkut mitä viikossa syödään.Mun mielestä on ollut tosi selkeää, että lapset eivät edes pyytele karkkia viikolla,kun tietävät, että lauantaina niitä saa. Karkkipäivänä lapset sitten saavat itse päättää ottavatko ihan sitä karkkia vai esim sipsiä tai pähkinöitä. Ja kyllä, niitä pähkinöitäkin valitaan!

Meillä ei myöskään ole juuri koskaan limsaa tai mehua lapsilla. Lähinnä juhlissa tai jos nyt vieraita tulee, niin sitten on mehua kahvipöydässä.
 Mutta siis pointtina, että meillä ei ole kielletty lapsilta sokeria. Mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö haluaisi tarjota heille niitä parempia vaihtoehtoja jos sellaisia löytyy. 

sokeriton herkku


Raikastamolta saatiin testiin nyt niin hieno uutees tuote, että uskon tämän olevan tosi hyvä vaihtoehto karkkipäivän herkuksi. Nämä uudet Namiset maistuu meillä ihan kaiken ikäisille lapsille ja oli munkin makuun tosi hyviä.

 Pussit olivat myös kivan kokoisia, näitä on helppo ottaa vaikka retkelle  tai pitkälle automatkalle ekstra herkuksi mukaan:) Hei ja miettikää, nämä pussit painaa vain 6g, joten ei tuu äidin käsilaukkuun juurikaan lisäpainoa. Koska sielä ne eväät ainakin meidän reissuilla on!

terveellinen herkku lapsille

Ja Raikastamon tyyliin nämä eivät sisällä lisättyä sokeria eikä lisä-aineita, Namiset ovat myös luomua josta suuri plussa.  Ainesosaluettelo ei päätä huimaa. Nimittäin tuossa mansikka-banaani Namisessa se näyttää tältä:  luomubanaanipyree 85 % luomumansikkapyree 15%.

 Sainkin instaan ihanan viestin jossa eräs äiti kertoi, että tämä on ensimmäinen karkkipussi joka sopii hänen lapselle. Miettikää,se on oikeasti ihan tosi iso juttu!

lisäaineeton karkki

Mun mielestä on niin hieno juttu, että kauppoihin saadaan niitä hyviä vaihtoehtoja ihan jokaisen ihmisen saataville. Ei tarvitse lähteä metsästämään tai tilailemaan niitä mistään muualta, vaan voit tehdä sen hyvän valinnan ihan sun omassa kaupassa. Helppoa, eikös?!

Ja arvatkaa mikä mulle tuli näistä heti mieleen. Nämä on ihan varmasti se herkku joita äidit mielellään ottaa vastaan lapsilleen jos meette vaikka lapsiperheeseen kylään. Koska itse ainakin koen vähän hankalaksi sen, että meille tuodaan keskellä viikkoa lapsille tuliaisiksi isot karkkipussit ja sitten ne pitää laittaa kaappiin odottamaan karkkipäivää. 
Ja on myös monia perheitä missä sokeria ei anneta lapsille ollenkaan. Nämä voisi olla mukava tulianen!

Minea jäi nyt innolla makutestien jälkeen odottamaan lauantaita, että saa valita ottaako pinkin pussin vai keltaisin. Tosin voi olla, että hän saa valita molemmat, koska yhdistelmä oli kuulemma paras maku:)

Kiitos perhekupla ja Raikastamo yhteistyöstä!

-UllaRaikastamo netissä  ja facebookissa 
Perhekupla netissä ja facebookissa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: