sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Raskaus viikko 15

Mietin kauan kirjoittelenko näitä raskauden viikko kuulumisia tänne,kiinnostaako nämä ketään?

Mutta hei, näihin on ollut niin ihana itse palailla ja fiilistellä masun kasvua. Että kiinnosti tai ei, niin näitä tänne nyt kuitenkin on tulossa.  

Jos hei muutenkin tulee jotain mieleen jotain raskauteen, tai mihin vaan liittyvää, niin heitä kommenttia, toiveita otetaan vastaan!

Nyt siis eletään rv 15. Tarkemmin  rv15+5. 

Olo on jotenkin niin ihanan energinen. Nautin siitä, että on voimia ja halua tehdä ja touhuta, siivoilla ja laitella kotia, touhuta lasten kanssa. Kävinpä pitkästä aikaa tänään lenkilläkin ja tuo auringon paiste tuo kyllä ehdottomasti oman boostinsa lenkkiin! Oon päättänyt panostaa omaan hyvinvointiin ja se on onneksi aika helppoa, kun ei ole enää ihan pieniä lapsia. Lähinnä siis katson mitä suuhuni laitan, ilman että teen mitään herkkulakko-lupauksia. Ja yritän kuunnella omaa vointia. 


Ja niin ihana, kun kaiken voi tehdä vielä ilman kipuja! Ei tunnu reipas kävely vatsassa. Iltaisin tulee kun sänkyyn menee parit kohdun kovettumiset,mutta ne on ihan kivuttomia. Saa nähdä miten pitkälle tässä raskaudessa päästään ilman isompia oireita. Mulla on kyllä kaikki raskaudet olleet alun jälkeen ihan tosi helppoja. Oikeastaan ei ole tullut muuta kuin masu sitten lopussa vähän tielle:)

Ruokamielihaluja on aika vähän. Lähinnä tekee mieli ihan perus kotiruokaa ja appelsiineja. Makeaa ei juurikaan. Ja näinhän mulla on ollut neljässä viime raskaudessakin. Kunnes sitten tulee se päivä josta eteenpäin voisin elää pelkällä suklaalla, karkeilla ja kakuilla:) Yritän nyt venyttää tuota mahdollisimman pitkälle!

Tämä mun kärsimätön luonne ei millään jaksaisi odottella rakenne ultraa. Oi, että miten tuntuu että helmikuun puoleen väliin on vielä pieni ikuisuus?!?! Ja tottakai se on tärkeintä, että vauvalla on kaikki hyvin, mutta en nyt rupea sitä peittelemään, ettenkö odottaisi malttamattomasti tietoa sukupuolesta.

Masu on onneksi ruvennut jo kasvamaan, koska liikkeitä en vielä oo varmaksi bongaillut. Jotain pienen pientä, mutta en oo yhtään varma oliko ne nyt sitten liikkeitä vai ei. Meen taas vauvamasun kanssa samalla tyylillä, että sitä en kyllä peittele. Ennemminkin korostan, koska miksi ei. Se on niin ihana<3

raskaus aika
kuva napattu pari päivää sitten.

Mut on yllättänyt se, että joka suunnasta toitotetaan sukupuolineutraalisuutta, mutta koittakaapa kurkata vauvanvaate osastot. Kyllä sielä on erittäin selvästi tyttöjen ja poikien vaatteet. Mulla on itselle ehkä vähän vahvemmin poikaolo, saa nähdä pitääkö paikkansa. Siinä missä Mandin raskaus aikana toivoin tyttöä, niin nyt ei kyllä oikeasti ole mitään väliä, haluan vain tietää sen:)

Ja koska oon tehnyt itseni kanssa diilin, että en osta vaatteita ennen ru, niin arvatkaa haluaisinko nyt sitten hommata kaikkea muuta?! Oon saanut itselleni pari ISOA pakko saada-pakkomiellettä aikaiseksi liittyen vauvan varusteisiin.

Niistä seuraavassa postauksessa!! Osaatteko yhtään arvailla mitä ne vois olla?!


Ihanaa sunnuntai iltaa joka kotiin<3

-Ulla

2 kommenttia:

 1. Oi onnea odotuksesta! Näytät niin kauniilta ja onnelliselta kuvassa ja mahaa ei todellakaan kannata peitellä!

  Ja kyllä vauvan vaatteet on kyllä ihan huvittavuuteen asti sukupuolittuneita. Tosi vaikea oli välillä löytää mitään muuta kuin sinistä ja vaaleanpunaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3
   Nyt on kyllä niin onnellinen olo, että hymy on herkässä:)
   Siis joo, mun mielestä esim Rasmuksen raskaus aikana eli 13v sitten oli huomattavasti enemmän niitä neutraalia vaatteita vauvoille. Nyt on ainoat valkoisetkin bodyt ym on joko röyhelöillä tai auton kuvilla?! Ihan tosi hankalaa tulee, jos tämä meidän murunen ei suostu paljastamaan sukupuoltaa, niin mitäs sitä sitten ostaa?!
   Eipä siinä,mut just huvittaa kun sitä sukupuolineutraaliutta korostetaan ihan tosi paljon ja nuo vauvanvaatteiden suunnittelija on kyllä skipannu ne puheet totaalisesti!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: