lauantai 24. helmikuuta 2018

Minean välikausivaatteet

Ootteko huomannut, että aurinko jo oikeasti lämmittää? Vaikka maassa on lunta vielä hurjat määrät, on nyt hyvä aika ruveta kurkkimaan mitä välikausi vaatetta kaapeista jo löytyy ja mitä pitää vielä ostaa. Eri vaatemerkeltä ilmestyy juuri näihin aikoihin uusia kevätvaatteita ja vähän tässä meinaa höperyys iskeä. Tässä postauksessa nyt meidän nuorimman vkvaatetusta ja vaatteita myös sinne lämpöisemmille kevät päiville.

Kaikki muut löytyi valmiina kaapista, paitsi nuo Gugguugn huivi ja pipo kotiutui meille pari viikkoa sitten. Oli kuulkaa ISOJA ongelmia valita pipolle oikea sävy. Oli ihan liikaa ihania vaihtoehtoja. Ensin meinasin klikata ne tutut ja turvalliset vaaleanpunaiset, mutta päädyinkin sitten näihin ihaniin light lila sävyisiin. Ja mun silmään ne sopii tosi kivasti tuon Reiman softshell haalarin kanssa. 


Minean pipo on kokoa L ja on kyllä tosi hyvän kokoinen, menee varmasti myös ensi syksyn.


Haalari on kokoa 86cm ja siinä on kivasti tilaa liikkua ja leikkiä. Mua harmittaa välillä katsoa esim puistossa, miten joillakin lapsilla on tosi kauniit haalarit, mutta sitten ne kinnaa pepusta kun mennään kyykkyyn. Niinpä meillä haalarien testaus pitää sisällään aina kyykyssä käymisen:) Ei se leikkiminen oo kivaa jos varusteet ei ole mukavat päällä!



Haalarin on ( yllättäen ) kirpparilta ostettu ja maksoi 10€. Minealla on ollut alusta asti käytössä softshell haalarit ja en kyllä enää muita edes katsele. Nämä on nyt ensimmäiset Reiman versiot, että mielenkiinnolla odotan millaiset nämä ovat käytössä. Aiemmin meillä on ollut vastaavat Pomp de luxilta ja ne ovat kyllä ihan huiput.


Kengissä luotetaan viime kevään ja syksyn linjaan eli Reiman pattereihin. Nämäkin on kirpparilta ostettu samaiseen 10€ hintaan. Kumpparitkin meillä on, ne on Nuutilta jääneet. Meidän piha on märkä tosi pitkälle keväälle, joten varmasti tulee myös niille käyttöä.


Väliin on sitten tietenkin vielä ruskovillan villahaalaria niille vilpoisille kevät päiville.  Tulipas tässä kirjoittaessa mieleen, että kurahousuja meillä ei oo ollenkaan. Pompin haalarit pitivät niin hyvin vettä, että niitä ei tarvittu. Onko teillä kokemusta näistä Reiman softshelleista, pitävätkö kuinka vettä?!

Kauppa- ja kyläilytakkina toimii Pompin takki, joka taitaa sekin olla kirpparilta. Nämä kaikki kuvissa olevat vaatteet oon ostanut jo viime syksynä tuonne kaappiin odottamaan.  Ennakointi toimii kirppistellessä tosi hyvin:) Siinä on vaan se vaara, että nytkin olin etsimässä Minealle kauppatakkia ja ihan sattumalta löysin sitten tämän kaapista. "Ai niin, tämäkin oli täälä...". 
Pipo on Bono Desingin rusettiturbaani jonka ostin viime keväänä. Menee ihan loistavasti vielä nytkin, eli aika pitkä ikäisiä kokonsa puolesta. Tosin tämä taisi olla vähän reilu viime keväänä. 



Kauppa- ja kyläilykenkiä onkin sitten niin paljon, että tässä kohtaa pitäis ehdottomasti olla se emoji jossa on apinalla kädet silmillä. Mutta jos yhtään auttaa niin oon löytänyt kaikki kirpparilta. Osa oli ihan hirveän likaisessa kunnossa (addut ja converset) ja hintaa oli vaan 5€ mutta ihmesienellä, Gifillä ja ankaralla putsaamisella näistä on saanut tosi siistiä kenkiä. Mutta siis langetin ittelleni kenkien osto kiellon Minean kenkien kohdalla. Toimiiko se, no se jää nähtäväksi!!



Sellaisilla varusteilla täälä odotellaan kevättä.  Joko teillä on vk vaatteet ja kengät valmiiksi ostettu? Ostitko niitä uutena vai kirppareilta tmv?

Ihanaa ja aurinkoista lauantain jatkoa ihan jokaiselle<3

~~Ulla~~


19 kommenttia:

  1. Aivan ihania <3 toi gugguun lila olis ollut mullakin ostoslistalla jos tyttö. Pojalle mietin lilaa housuina :)
    Meillä on osittain valmiina vk-vaatteet, ens viikolla ajattelin kirjoitella niistä :) kirppiksiä kyttään kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Oli tänä keväänä kyllä niin ihania sävyjä Gugguulla, että teki mieli tilata kaikki. Onneksi kukkaro sanoi ihan jotain muuta!!
      Mä tuun kurkkaamaan sitten miltä teidän vk-vaatetus näyttää:)

      Poista
  2. Aika pitkälti täälläkin jo ollaan valmiina!Kirpparilta oon koittanu löytää jo pitempään 116cm softsell haalarin,tuloksetta.en vaan mitenkään raaskis uutena ku tarve kotipihaan.Esikoiselle löyty kirpparilta jo ens talveen tosi siisti toppapuku odottaan ja Prismasta puolilmaseen kenkiä koko porukalle,itselleki raaskin investoida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan kiva fiilis kun nyt jo on oikeastaan kaikki vkjutut ostettuna. Tuota kokoa on kyllä mun mielestä muutenkin tosi hankala löytää kirpparilta! Hei vitsi mun serkku vinkkas kans, että Prismassa oli jotkut tosi hyvät kenkä poistot. Hän oli myös ostanut ihan naurettavan edullisesti pussillisen kenkiä!

      Poista
  3. Hienostelutakki puuttuu täällä vielä, ja joitskin kenkiä ostettava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta tosi hyvällä mallilla on sitten teilläkin vk vaatetus!

      Poista
  4. Meillä on Racoonia ja Name Itiä odottamassa, voisikin kuvailla ne! Kaikki muu taitaa olla, mutta kengät odottaa kokovarmistusta, että menikö syteen vai saveen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuvaile ihmeessä, toisten vaatetuksia on kiva päästä kurkkimaan! Nuutilla on kans vähän kysymysmerkki tuo kengän koko!

      Poista
  5. Voi rrrakkaus miten ihania kuvia Mindestä! <3 Ja vähänkö kivat noi haalarit(kin)! :D -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Minea oli kyllä oikein valokuvaus tuulella:) Juu nuo haalaritkin oli yllättävän kivat! Vähän aluksi vierastin tuota väriä, mutta hyvähän se on!

      Poista
  6. Meillä jo viime syksynä kirppikseltä löytynyt 92 cm Remun haalari ja popin windfleecetakki +välikausihousut. Meillä noi popin windfleecet ihan luottotakkeja, isoillekin tytöille mahtuu aina vaan takit, isommalla varmaan jo kolmatta vuotta sama takki :)

    Kiitos Prisman kenkävinkistä! Taidan kipasta sinne ;)

    T. Sanniska
    Ps Nuutin välikausitamineet kiinnostaa myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei säkin oot hyvin ennakoinut! Nuutilla on ollut popin softshell takki ja se oli kyllä tosi hyvä laatuinen. Ja siis tälle on hyvä syy miksi ei oo vielä Nuutin vk vaatetuksesta tullu postausta, mulla uupuu siltä vielä takki ja kengät. Oon saanut päähän,että haluan sille mustan tai harmaan takin ja tietysti sellasta ei löydy mistään... Patterit/wetterit on myös etsinnässä vielä. Onneksi tuota lunta on vielä kivasti ja pakkasta myös, niin ei ihan paniikki iske:)

      Poista
    2. Onko Ulla Reiman poistopäivät sulle tuttu juttu?

      Poista
    3. Joo siis lukenut oon, mutta en oo itse koskaan käynyt. Harmi kun ne järjestetään aina jossain kaukana meistä. Toki eipä se olisi kun lähteä ajelemaan:) Niissä vissiin on tosi hyviä tarjouksia?!

      Poista
    4. Suosittelen.mullakin ku nuo 4lasta ni säästän hyvät summat ku 2kertaa vuodessa reimalla Kankaanpäässä kyynärpääpäivillä 😉

      Poista
  7. Niin ja ihania juttuja oot löytäny Minealle! Tykkään kun laitat hinnatkin. Tulee itsellekin hyvä mieli toisen hyvistä löydöistä :D käytätkö Facebook kirppiksiä? Niiltähän kuulema tekee tosi hyviä löytöjä, mutta en vaan millään haluaisi faceen liittyä... En koe sitä omakseni ollenkaan.
    T. Sanniska edelleen :)

    VastaaPoista
  8. Onko Ulla Reiman poistopäivät sulle tuttujuttu?

    VastaaPoista
  9. Pitääkin alkaa käymään läpi ne olemassa olevat välikausivaatteet nyt ihan pikapuolin! Kuitenkin aletaan olla jo maaliskuun puolessa välissä, kohta niitä tarvitaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt on kyllä juuri oikea aika tuolle touhulle. Yllättävän nopeasti niille vk-vaatteille sitten joka kevät tuleekin käyttöä, vaikka aluksi tuntuu, ettei lumi sula ollenkaan pois!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: