perjantai 5. kesäkuuta 2015

Minecraft synttärit

Huomenta!
 
Unohtunut vallan kirjoitella meidän Nooan kaveri synttäreistä. Nooan virallinen synttäri päivä on 20. heinäkuuta. Mutta koska kesällä on ihan mahdoton saada koko sakkia samana päivänä juhliin,niin päätettiin järjestää eskarikavereille synttärit jo enne eskarin loppua. Toiseksi viimeiselle viikolle ne meni,mutta saatiinpa vaan järkättyä=)
 
Teemaksi Nooa valitsi,ylläripylläri, minecraftin. Tuo peli on meillä nyt niin kova sana,että pihallakin leikitään vain sitä,ja pikku legoista rakennellaan minecraft maailmoja. Totaalista fanitusta sanoisin! No mäkin aattelin,että saan nopsasti vaan tilattua kaikki kupit ja kipot jostain tuota kyseistä sarjaa,mutta eihän se nyt niin mennyt!!! Voi tietty olla,että en vaan jaksanut ettiä tarpeeksi kauaa,mutta n. viiden juhlakaupan nettisivut kahlattua luovutin. Niinpä homma meni taas tulosta-leikkaa-teippaa-linjalle. Mitäpä sitä ei oman lapsensa eteen tekisi?!
 
Kutsuista en harmi vaan muistanu napsaista kuvaa,niihin otin pohjan pinterestistä. Nooa sai itse kirjoitella tekstit,jotenkin suloisia nuo harakanvarpaat=)
 
Tarjottava oli taas sieltä helpoimmasta päästä,sukulais syntäreillä satsataan sitten taas itsetehtyihin herkkuihin.
Nooa oli itse mukana kaupassa ja sai itse päättää kaikki tarjottavat. Poika otti roolinsa hyvinkin tärkeänä ja hienosti pähkäili mitkä olisi sellaisia tarjottavia joista kaikki tykkäisi.
 
Mentiin samalla linjalla kuin Rasmuksenkin kaveri synttäreillä eli jätskiä ja siihen päälle sai sitten itse laitella karkkia ja kastikkeita.Lisäksi oli sipsiä,pikku puusteja,coctail tikuissa viinirypäleitä,nakkia ja juustoa (nuo oli muuten huippu suosittuja!!!) ja keksejä. Yhtään enempää ei olisi tarvinnut olla. Vieraita tuli yhteensä 8,mukana oli sekä poikia,että tyttöjä. 
 
Jätski kipot ostin ihan vaan Prismasta ja tuunailin pinterestistä tulostetuilla minecraft kuvilla. Samanlaisen tuunailun sai myös kupit kylkeensä.
 
Mitään erityistä ohjelmaa ei oltu suunniteltu,mutta tuo pari tuntia meni kyllä tosi hienosti kun lapset rakenteli junaratoja ja kävi pihalla leikkimässä puumajassa. Nooa oli yhtä hymyä kun oli niin paljon kavereita ja lahjat oli aivan ihania mm. herätyskello (joka soi joka aamu klo7!!??),minecraft figuuri,miekka ym.
 
Ens viikonloppuna olis sitten  Nuutin ja Nooan yhteissynttärit sukulaisille. Kovasti siis siivoilua ja leipomista tiedossa ens viikoksi!
 
Tänään on ohjelmassa Power parkkiin meno. Lähdetään kälyn ja lasten kanssa viettämään Tehyn järjestämää päivää. Ihan huippua,että päästään ilmaiseksi. Tällä kokoonpanolla,kun nuo huvipuisto liput tulee maksamaan ihan mukavasti!
 
Mukavaa lauantai päivää!
~~Ulla~~
 

4 kommenttia:

  1. Onnittelut synttärisankarille! Meillä kaverisynttäreitä ei olla vielä pidetty mutta ensi vuonna järkätään ensimmäiset. Saa nähdä minkä teeman saan :) Turtles ja Hello Kitty ovat tällä hetkellä lasten lemppareita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitokset onnitteluista! No noita turtles ja hello kitty juttuja ainakin löytyy joka paikasta=) Meilläkin nämä olivat Nooan ensimmäiset kaverisynttärit. On noita kyllä hauska järjestellä!

      Poista
  2. Näyttää kyllä ihan Nooan miettimiltä! Miten ihanaa että sen kaverisynttärit meni hyvin! <3 Täytyy muistaa kysellä niistä sitten kun tullaan! :) -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eikös,ihan Nooan näköiset=) En malta odottaa viikonloppua,ihana kun taas nähdään<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: