keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Juhannus tunnelmia...viimeinkin!!

Moi!
 
Tulipas taas ihan huomaamatta pitkä tauko bloggailusta. Sitä tämä kesä taitaa mulle olla=) Tulee oltua paljon vähemmän koneella ja muutenkin sisällä.
 
Mutta siis juhannukseen. Meille tuli perjantaina käly perheineen yöksi. Lapsi oli ihan onnessa,kun sai touhustella serkkujen kanssa pitkään. Perjantain sää oli,noh kai se oli ihan peri suomalainen. Pilvistä ja jossain vaiheessa sateli vettäkin.
Käytiin saunassa jo iltapäivällä ja grillattiin hirmuiset määrät herkkuja=)
 
Lapset saivat luvan valvoa myöhäälle,tai no meillähän mennään normisti nukkumaan viim. klo 21, ja nyt juhannuksena muksut valvoi 22.30 asti. Eli ei nyt ihan  hurjan myöhäälle,mutta edes vähän!
 
Lauantai olikin sitten aivan ihanan lämmin päivä. Siis ensimmäinen päivä kun lapset olivat shortseilla ja t-paidoilla,paljain varpain. Voi sitä onnen ja riemun määrää!!Jos jotain,niin lasten kanssa oppii kyllä olemaan onnellinen pienistäkin asioista. Niin kuin paljaista varpaista=)
 
 
Mitäpä ois juhannus ilman tikan heittoa ja muita pihapelejä?!
 
 
"Kuka haluaa vesi suihkun?!"

Nuuttikin nautiskeli auringosta,tietty!Hei ja ennen kuin saan hirmuiset määrät ihmetteleviä kommentteja,niin Nuutilla oli kyllä mösä päässä=)

Käytiin lauantaina katsomassa tuossa kylillä lentäjien lentonäytöstä. Ja kyllä ne vaan hurjia temppuja esitti!

Nuuttikin huomas hyvin lentsikat ja voi ihme sitä murinan määrää=)
 
Tytöt kävi välillä vähän auton takaosassa istuskelemassa.

 
Jätkät tyytyi nurmikkoon!

Näistä kuului aika mahtava ääni,joten me oltiin Nuutin kanssa autossa sisällä.
Ai mikä hymy poika?!<3
 
Sellainen juhannus meillä, ei mitään suurta juomis juhlaa=) Lasten ehdoilla ja siihen tyytyväisinä.
 
Noita aurinkoisia päiviä ois voinut tietysti tulla lisääkin,mutta eihän se nyt tietenkään niin menny. Vettä sataa oikeastaan joka päivä. Mä oon päättänyt käyttää hyödyksi nämä sade päivät. Niinpä mulla odottaa kaks maalipurkkia ja Nuutin tulevan kämpät seinät. Ja muutamia lankakeriäkin oon ostellut,että jos näitä sade päiviä tulee vielä miljoona niin saan sitte kudottua villasukatki syksyksi. Antaa tulla vaan,mä oon valmiina!!!
 
Mitä te muut teette sadepäivinä??!!
 
Sateista huolimatta mukavaa keskiviikkoa!!
~~Ulla~~

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: