maanantai 15. kesäkuuta 2015

Vaihteeksi Pomppia!

Täälä sitä taas ollaan=)
 
Ootteko jo huomannut, että Pomp de Luxilla on alet menossa?Sielä on tällä hetkellä jo aika paljon tuotteita -50% ja kokojakin oli tosi hyvin jäljellä.
 
Mun oli ihan pakko jotain tilata. Tällä kertaa ei kuitenkaan ollut niin paljon mun makuun tuo mallisto kuin aiempina vuosina,mutta aina sieltä nyt jotain tilattavaa löytyy=)
 
Nuutille tuli nämä söpöt Olympia ja Waterford housut,koko on 86xm,eli ovat Nuutille vasta syksyllä sopivat.Ja nyt vasta huomasin,että Nuutin jalkakin on tullut kuvaan=)
Rasmukselle ja Nooalle otin myös nuo Olympia housut,pojat kun tykkää kovasti verkkareista ja nuo nyt on ihan vastaavat.
 
Mandille uusi juhlamekko,Emerald dress. Ei nyt oikein edustava kuva, kun on ihan rutussa...sori!

 
Lisäksi Gander mekko

 
Ja sitten nämä samat ihanat shortsit,mitkä meillä oli myös pienemmässä koossa ja  Bonn hame. Niin ja vielä sukkahousu&leggari paketti.

 
Semmosia ale klikkailuja mulla.Ootteko te tilaillu mitään aleista?
 
Mä oikeasti alan olla jo ihan epätoivoinen tämän sään suhteen. Saa nähdä saako tänä kesänä noita hellemekkoja ja muita kesä vermeitä pitää ollenkaan?!!!Tänään ei tohtinut edes pyykkiä viedä pihalle, kun näyttää pahasti siltä että kohta sataa ja kovaa!!!
 
Onkos teillä jo juhannus suunnitelmat valmiina?Meille tulee perinteisesti käly perheineen yökylään. Saunotaan,grillataan ja herkutellaan. Ihanaa kiireetöntä yhdessä oloa. Ihan paras tapa viettää juhannus!
 
Nyt välipalaa tekemään,moikat!!!
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: