maanantai 1. kesäkuuta 2015

Eläimiä moikkaamassa...

Heipsan!
 
Meillä on täälä hirmuisesti äksöniä menossa. Oon kyykkiny kukkapenkkien kimpus ja arvioin hakkeen tarpeen ihan totaalisesti väärin. En saanut edes toista penkkiä täyteen niin hake oli loppu! No huomenna uudestaan ostoksille!
 
Pihasauna on myös saanut uutta väriä sisäpuolelle sekin on vielä vaiheessa,kuvailen noita sitten kun ne saan kuvauskuntoon=)
 
Viime lauantaina oltiin Ähtärissä katsastelemassa mitä eläimille kuuluu. Oli kyllä niin ihana touhustella koko perhe yhdessä. Mukana menossa oli myös käly perheineen. Annettiin pojille lupa ottaa kännykät mukaan että saavat ottaa eläimistä kuvia ja tyypit olivatkin aika tehokkaita. Molemmilla oli reilusti päälle sata kuvaa kun kotiuduttiin!
Tässä kuitenkin mun ottamia kuvia:
 
Nooalla mahtava kuvaus asento!!??
 
Peuroilla oli vasoja (sanotaanko niitä vasoiksi???)Voiko enää suloisempia olla. Pienen jalat juuri ja juuri kantoi eteenpäin<3

 
 
Nuutti oli juurikin niin innostunut eläimistä kuin ajattelinkin.Poitsu vietti suurimman osan ajasta mun tai Mikon sylissä,etät varmasti näki kaikki eläimet. Nuutillahan on tapana murista. Varsinkin jos jotain mielenkiintoista on näköpiirissä niin murina on tosi kova.No Ähtärissä muristiin ja paaaaljon=) 
 
 
Voiko mikään olla ihanampaa kuin lapset hyvällä tuulella?!
 
 
Aina yhtä kovasti odotettu evästauko. Muksut popsi ihan uskomattoman määrän makkaraa ja leipää. Ihana kun tuossa reitillä on pari makkaranpaisto paikkaa. Me ollaan aina syöpötelty hirviaitauksen vieressä. Siihen ihan viereen oli siirretty lapsille iso kiipeilyteline.

 
Ja löytyi samasta kohdasta myös kioski josta käytiin ostamassa jätskit jälkkäriksi. Sää oli aivan huippu ihana,aurinko paistoi koko ajan.

 
Nämä valtavat otukset on aina niitä eniten odotettuja koko kierroksella. Onneksi ne ovatkin olleet nyt monella vierailu kerralla tosi aktiivisia. Mikään ei oo tylsempää kuin mennä lasten kanssa katsomaan jotain eläintä ja se makaa jossain kiven takana eikä näy kuin hännän pää.
 
Vanhat karhut löntysteli pitkin aitaustaan,mutta toinen nuoremmista innostui näyttämään meille temppuja.Lapset oli niin innoissaan etteivät oikein tiennyt miten päin olla.
 
 
Semmoinen retki meillä.
 
Auringon paiste toi mukanaan hirmuisen loma fiiliksen!Kovasti ollaan mietitty jotain vähän lyhkäisempiä reissuja esim Tampereelle. Tässä nyt vaan tulee eteen tämä joka kesäinen ongelma. Missä ihmeessä olis tarkoitus yöpyä jos on enemmän kuin kaksi lasta???!! Jos jollain on hyviä vinkkejä niin otetaan enemmän kuin kiitollisena vastaan!
 
Musta ainakin tuntuu,että hotelli huoneita ei oo edes mahdollista saada näin isolle perheelle.Siis jos huoneessa on parisänky ja sitten siihen on mahdollisuus saada JOKO pinnasänky TAI nuorisosänky, parhaassa tapauksessa yksi molempia... Öööö mihis ne kaks muuta sitten menee?! (En muuten koskaan muuten tunne,että ollaan suurperhe muuten kuin kesällä etsiessä yöpymispaikkaa).
 
Tampere on kyllä mun ehdoton lemppari kesäkaupunki.Tampereella ollaan oltu nyt ainakin viitenä kesänä. Mukava kun jo vähän hahmottaa missä mitäkin on. Ollaan kerran käyty Viikinsaaressa ja sinne menosta haaveillaan nytkin.Lapset odottaa ihan älyttömästi uudistettuun pikkukakkosen leikkipuistoon pääsyä. Testattiin se viime kesänä ja oli aivan mahtava=)
 
Joko teidän loma suunnitelmat on selvät?
 
Aurinkoisia päiviä!
~~Ulla~~
4 kommenttia:

 1. Jos hotelleissa ei oo isompia perhehuoneita, niin ainakin Sokos hotelleissa on huoneita väliovella. Eli kaksi huonetta jotka on väliovella mahdollista yhdistää :) ja aina hinta ei oo välttämättä 2xperushinta vaan saattaa saada alennuksella. Mukavaa kesää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että,kiitos vinkistä. Enpä oo tuotakaan tiennyt! Täytyypä soitella ja kysellä asiasta. Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista kesää myös teidän suuntaan=)

   Poista
 2. Ähtäriin pitäis suunnata tänäkin kesänä. :) Ihana paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä niin ihana paikka ja selkeä verrattuna esim. korkeasaareen. Kätevää kun kaikki eläimet on saman reitin varrella.

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: