torstai 25. kesäkuuta 2015

Valkoisia kukkia...Ja vähän lisää valkoisia kukkia...

Hellou!
 
Kyllä kuulkaa kannatti eilen kertoa,että mulla on sadepäiville puuhaa. Tänään saadaan nauttia auringosta!!!!
 
Energiaa tuntuu olevan heti sata kertaa enemmän ja tekee mieli touhustella ihan toiseen tyyliin kuin sadepäivinä. Toivon niin,että tuo sää pysyy tällaisena tai ainakin sitten niin ettei sada,kun rasmuksella on jalkkis turnaus tänään.Suunnataan koko perheen voimin kannustamaan poikien joukkuetta.
 
No tuosta ihanasta valo ilmiöstä johtuen napsin pihalla kuvia,varmaan ymmärrätte,että nämä olis ihan masentavia kuvia jos ne olis sateella otettu=)
Pää sisäänkäynti on tästä ovesta. Nuo isot kukkapenkit oon siis käyny läpi ja,noh kauniisti ilmaistuna repiny sieltä PAAAALJON kukkia pois. Sen verran hyvä on itse tuntemus,että en ikinä olisi jaksanu pitää tuon kokoisia penkkejä kunnossa. Nyt ne on oman näköiset.
 
Nuo männyt oli jo valmiiksi penkissä,tokikin taka rivissä,että siirsin ne eteen. Tuijat kävin ostamassa.

 
Ihana kun kukat rupeaa olemaan vähän runsaamman näköisiä kuin osto hetkellä.
 

hmm..Runsaudesta ei voida kyllä puhua tämän runkoruusun kohdalla...Jos joku on edes vähän parempi näis puutarha hommis niin voi kertoa mikä tässä on menny pieleen kun toi on tiputtanu K.A.I.K.K.I. lehdet??!! Kukkia se kyllä tekee ahkerasti=)

 
Käly toi juhannuksena kaks ihanaa valkoista ruukkuruusua.En malttanut näitä sisällä pitää vaan laitoin ulos.

Oven vierestä löytyy vähän muutakin väriä kuin valkoista!Tuon pienen kastelukannun Mikko löysi työpaikkansa roskiksesta (ihana dyykkari mies<3) ja kiikutti kotia. Vähän suhauttelua ja hyvä tuli. Maitotonkka on mun mumman ja paapan vanha. Noita on meillä muutama lisää vielä paikkaa vailla.

 
Meillä on lapset ihan hurahtanut perhosiin. Lainattiin kirjastosta kirjakin jossa on erilaisia perhosia.Vielä ei olla kyllä kovin montaa eri lajia bongattu,mutta edes muutama=)

Tuossa meidän pihan ja metsän rajalla kasvaa ihan mielettömän paljon kieloja. En oo ikinä tajunnutkaan miten ihanalta ne tuoksuu!

 
Nyt kiireen vilkkaa nauttimaan auringosta!!!Toivottavasti säkin saat nauttia lämmöstä=)
~~Ulla~~
 
 


3 kommenttia:

 1. Heippa! Sulla on tosi kiva blogi. :) Leikkimökki ideoita lähdin googlailemaan ja tämä tuli vastaan. Tosi kiva löytö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! ja iso kiitos=) kiva kun löysit tänne,tuun ehdottomasti visiitille sun blogiin!!

   Poista
 2. Tervetuloa vastavierailulle minun blogiini :) http://kotoisariihimaki.blogspot.fi

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: