perjantai 26. kesäkuuta 2015

Futis äippänä...

Viimeinkin perjantai!!
 
Voi ihanaa,viikonloppu alkaa. Jotenkin oon ihan vapaa päivien tarpeessa.
Eilen tosiaan oltiin Rasmuksen toisessa turnauksessa.Sää kentällä oli onneksi poutainen,joskin älyttömän tuulinen!!
 
Poikia on tuossa Rasmuksen joukkueessa niin paljon,että heidät on jaettu kahtia ja silti piisaa hyvin vaihtopenkillekin jätkiä.Pelit ovat siis 5 vastaan 5 pelaajaa.
 
Rasmus sai olla ensimmäisessä pelissä kapteenina. Melkein pakahduin ylpeydestä=)
Valitettavasti pojat hävis ekan pelin,vaikka yritys olikin ihan älyttömän hyvä!!!Valmentajien huutoa on hauska kuunnella,veikkaan että heillä ei piisaa ääntä illalla enää ollenkaan. Sen verran paljon noille poitsuille pitää vielä neuvoja huudella=)
Tosin olin mä kyllä ittekkin melko hyvin tuola äänessä=)
Nuuttikin taputti ja huuteli kovasti omia juttujaan.
Toisen pelin pojat voitti hienosti ja Rasmus palkittiin parhaana pelaajana. Arvatkaa kuka itki?! Jeps,mä!!
 
Aivan ihanaa on käydä noissa peleissä ja nähdä miten Rasmus osaa pelata. Tuo poitsuhan on potkinu kotosalla palloa ja mooonta vuotta,mutta käynyt harkoissa vasta n.1/2 vuotta ja tämä oli toinen peli mihin osallistui.
 
Tänään oon touhustellut taloa kuntoon. Kyllä meidän huushollista ainakin huomaa,että elämä on siirtynyt enemmän ulos. Koko talo on välillä ihan kaaoksen vallassa.No tänään kaaosta on taltutettu, vaihdoin lakanoista lähtien,kun sai vietyä pyykit pihalle kuivumaan.
 
Iltapäivällä vielä basaarille siivoamaan pöytää ja vähän lisäilemään tavaraa. Huomenna onkin sitten Mikon isän synttäri juhlat,eli juhlavaatteita pitäis tsekata läpi.
 
Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua sulle!
~~Ulla~~
 
 

2 kommenttia:

  1. Pitihän mun liittyä lukijaksi :D Varmasti olit ylpeä pojastasi kapteenina ja vielä palkinnon saadessa. :) Meillä käy samoin kesäisin, että sisällä on talo kuin pommin jäljiltä, mutta ulkoa sitten siistiä. :) Mukavaa lauantai-iltaa sulle!

    VastaaPoista
  2. no kiva kun liityit=) Joo,jotenkin sitä ei vaan millään voi molemmat olla tip top,talo sisältä ja piha.No tämän ongelman kanssa pystyy kyllä elää,eikös?!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: