tiistai 24. maaliskuuta 2020

Ihana energinen keskiraskaus!

Aurinkoiset moikat!

Ah nämä säät on jotain niin ihanaa! Miettikää jos nyt samaan aikaan, kun muutenkin pitää olla kotosalla, olis vielä kurjat säät. Olis aika huono yhtälö! Meillä tosin on ollut tässä kaikkina aurinkoisina päivinä tosi kova tuuli, mutta ei anneta sen haitata:) 

Kyllä huomaa, että  nyt on tultu raskaudessa keskivaiheille.  Mulla on siis energiaa touhuta vaikka koko päivän. Illalla toki sitten nukahdan aika nopeasti, kun pää osuu tyynyyn, mutta sehän on ihan jees.

Oon nyt tehnyt vaikka ja mitä bebelle itse. Ja tuntuu, että pää ihan pursuaa vieläkin kaikkia ideoita mitä vielä haluan toteuttaa. Valmiiksi leikattuna on jo parit leggarit. Haaveissa myös jumpsuitin teko ja ehkä vielä jotain muuta vaatetta. Tämä kotona olohan on ihan loistavaa aikaa toteutella niitä suunnitelmia:)

Tässäpä näitä valmiita töitä:

Äitiypakkauksen makuupussin taisin tuunata ensimmäisen kerran jo Nuutin aikana. Nyt halusin ehdottomasti sen mun lemppari kuosista, eli Nappinjan Pionista. Hieman tämä hermoja vaati, mutta lopputulokseen oon tyytyväinen<3 

makuupussin tuunaus

Lisää Pionia tuli tähän sitteriin. Löysin tämän siis Torista (ketään ei varmaan yllättänyt..) Ja se maksoi 20€. Mietin kauan tohdinko edes ruveta itse tekemään uutta päällistä, tulisiko siitä mitään. Edellis viikonloppuna oli Nappinjalla kangasvipinät ja sielä tuli just sopivasti Pioni kankaita aleen, joten "siitä se ajatus sitten lähti".

 Ja tässä sitten lopputulos. Tuon alustan maalasin myös. Sen oli edellinen omistaja jo maalannut jollain petsillä, joka ei ollut yhtään meidän värinen, eikä oikein sopinut tähän uuteen päällisenkään.  Ja siis maalina on kalkkimaali.
Nyt se on ainakin kokonaan meidän näköinen!

Ja jos joku kaipaa vinkkiä,niin mä tein tämän ihan vaan piirtämällä vanhasta päällisestä kaavat uuteen kankaaseen. En tohtinut purkaa vanhaa, kun en oikein luottanut osaanko tehdä itse uuden. Enkä halunnut päätyä sitten siihen tilanteeseen, että mulla ei oo ehjää päällistä ollenkaan!

sitterin tuunaus

Kylpypyyhe oli yks joka oli hankinta listalla ja kun tämäkin kangas tuli eteen ja se oli vielä mitä ihanimman värinen, päätin koittaa tehdä itse. Ja hei, ei ollut kyllä vaikeaa! Nuo korvat oli jotenkin niin suloiset yksityiskohdat, että en kestä<3
Onneksi tätä kangasta oli niin paljon, että sain tehtyä meille vielä käsipyyhkeet vessaan ja vauvallekin oman pepunpesu pyyhkeen. Oli nimittäin ihan super pehmoista! Mulla on ollut noista vohvelikankaista vaan se kuva, mitä ollaan ala-asteella tehty niistä jotkut pöytäliinat. j ase vohvelikangashan on ihan ohuttaja aika kovaakin. Tämä oli kyllä ihan toisenlaista, paksua ja pehmoista!

pupupyyhe vauvalle


Pyyhkeiden jälkeen tuota vohvelikangasta vieläkin oli, tein siitä vielä vaunuverho. Ja jos kyllästyminen iskee, niin pitäähän sitä vaihtoehto olla:)Oli muuten eka kerta kun laittelin noita ihme renkaita kankaaseen kiinni. Siis onneksi on google ja youtube, en olisi ilman niitä tajunnut ollenkaan miten nuo saa kiinni. Miten ennen on pärjätty?!

vauvahankinnat

Ja pakkohan mun oli kutoa (vai onko se virallinen termi neuloa) merinovilla setti pienelle sen valkoisen lisäksi. Näitä on niin ihanan helppo tehdä, että tekis mieli tehdä vaan kaikissa mahdollisissa väreissä! Oli muuten iso ero langoissa. Oon tehnyt aiemman setin baby merinosta ja tämän Muumi merino langasta ja vaikka koko oli sama niin tämä on huomattavasti isompi. Toki ei haittaa, koska tämä Muumi lanka oli myös paljon paksumpaa, niin saakin olla sitten loppu syksystä ja talven käytössä.

vauvalle asusteet

Löytyykö muita joilla on energinen olo, joko raskauden johdosta tai ihan muuten vaan?!

Pysykäähän terveinä muruset<3

-Ulla-

1 kommentti:

  1. Eikä mitä ihania tuunailuja ja käsitöitä!! 😍 -V

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: