maanantai 18. tammikuuta 2016

Uudet ystävykset...

Se olis jälleen uusi viikko edessä. Meillä se alkoi kevyessä -28 asteen pakkasessa. Siis luulin, että nämä kovat pakkaset olis jo selätetty, mutta ei. Siispä sisällä ollaan oleskeltu, ei aivan noin kylmään viitsi lapsia viedä.
 
Nyt niihin uusiin ystävyksiin. Ette usko miten ihana oli piiitkästä aikaa istahtaa ompelukoneen taakse. Sain inspiksen tehdä Mandille ison pupun ja sille jonkunlaisen mekon. No sen kun olin saanut valmiiksi niin Nuuttihan sitä tietenkin kanteli ympäri taloa. Niinpä tein toisenkin pupun, joka on vielä ilman vaatteita koska mun pää lyö ihan tyhjää mitä sille tekisin??!!Ehkä jotkut haalarit?! Puput on tehty Tildan kaavoilla,mekko väsätty ihan lennosta=)
 
Näistä tuli kyllä söpöt, vaikka itse sanonkin=)
Mandin oma on Helli- pupu. Ja sille piti tehdä villasukatkin kun nyt on ollut niin kylmä=)
 
 
Nuutin oma on vain pupu. Ja sitä kannetaan milloin korvasta, milloin kädestä, jalasta ym. Pupu on menossa koko ajan mukana<3
 
 
Semmoisia ompeluksia. En näköjään osaa yhtään olla ilman jotain projektia. Useimmiten on joku virkkaus kesken, joten nämä ompelukset toi kyllä mukavaa vaihtelua! Näiden pupujen jälkeen neuloin Rasmukselle villasukat, jotenkin epähuomiossa olin jättänyt ne syksyllä tekemättä?! No nyt ei toisen jalkoja palele!
Tällä hetkellä on Mandin leikkiherkuille valmisteilla virkaten kori. Ja kovasti ajattelin jo aloitella pöytätablettia terassin pöydälle... Monenlaista käsityötä taas mielessä=)
 
Nauttikaahan pakkasista!!
~~Ulla~~

3 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: