keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Ale ostoksia!

Moiks!
 
Keskiviikko, jippii, enää pari päivää ja on viikonloppu! Odotan lauantaita ihan kympillä, jääkaapin ovessa odottaa liput Vaasaan Cheekin konserttiin<3 Ihan fiiliksissä jo=)
 
 
Mutta nyt niitä otsikon mukaisia juttuja.  Mitään muita aleja ei tullut hyödynnettyä, mutta Pomp de Luxin ale. No sen edessä oli vaan pakko taipua! Rakastan tuota merkkiä tosi paljon ja oon ollut Super tyytyväinen kaikkiin vaatteisiin mitä oon tuolta ostanut. Ja jos ale prosentit hipoo -50 ja hinnat silloin joissakin tuotteissa jopa samoja kuin esim h&m:llä, niin todellakin tilaan!! Laatu on kumminkin mun mielestä ollut tosi hyvä. Vaatteita on pidetty (pidetty ja pidetty...) ja pesty, noh useita kertoja ja siltikin ne ovat yhä hyvässä kunnossa.
 
Siispä tässä kuvia mun löydöistä. Mandille tuli tällä kertaa vain tämä ihana  Hannah tyllimekko. Suunnittelin sitä mm tuleville neidin synttäreille ja ehkä jopa Minin ristiäisiin.Niin ja tätä piti tietysti testata heti<3  
 
 
Pojille tulikin sitten enemmän ihan perusvaatetta. Sille kun oli sopivasti juuri tarvetta.
Prato housut joka pojalle, Nuutille tuli kahdessa värissä. Nämä on jotenkin niin ihanaa materiaalia ja kestänyt tosi hyvänä pesuissa ja käytössä. Meiltä siis löytyy jo isommilta pojilta nämä mutta toisissa väreissä.
 
 
Nuutille pari paitaa ja nuo yllä olevat housut vai toisessa värissä.
 
 
Rasmukselle örkki paita. Tämä oli heti seuraavana päivänä koulussa, eli poitsu tykkäs kovasti=)
 
 
Nooalle ja Rasmukselle tuli molemmille tämä paita:
 
 
Lisäksi Nooalle ja Nuutille tuli tämä niin ihana paita. Mun ehdoton lemppari paita<3
 
 
Sellaisia ale shoppailuja täällä. Ootteko te löytänyt jotain hyviä ale ostoksia?!
 
Meillä on tänään ollut ihan jäätävä tuuli. Paljon mieluummin ottaisin pari lisä astetta pakkasta, kuin tuulen johon ei auta edes kerrospukeutuminen!! Se menee ihan luihin ja ytimiin, yäks!
 
Toivotaan, että huomenna jo tuuli tyyntyisi, meillä olis nimittäin luistelemaan meno ohjelmassa=)
 
Ihanaa keskiviikko iltaa!
~~Ulla~~
 


5 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: