keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Ripaus väriä

Hellou!
 
Vitsi täälä on kuulkaa tehty lumihommia oikein urakalla. Ja pahasti näyttää siltä,että niitä tehdään vielä iltapäivällä uudestaan. Lunta satelee oikein kunnolla. Eipä sillä, ihanaahan se on. Lapset on ihan innoissaan, Nuuttikin nyt kun ymmärsin hakea sille lasten lumikolan varastosta.
 
Eilen pakkasen paukkuessa aurinko paisteli niin ihanasti, että tuli hirmuinen tarve saada jotain väriä ympärille. Nuutin huone oli juuri sopiva kohde ja kaapin perukoilta löytyi monta vuotta sitten kirpparilta ostetut ihanat Marimekon "Karkulaiset"  verhot. Nuo on just hyvät tähän huoneeseen ja huoneen asukki kävi niitä jo silitys vaiheessa halailemassa, eli ilmeisesti ihan hyvä valinta!!
 
 
Olipas hankala kuvata ikkunaa vasten. No mutta ihanan pirteät nuo ainakin on, aikaisemmin tässä huoneessa oli ihan valkoiset verhot.
 
Nappasinpas samalla kuvan Nuutin lempileluista. joulupukilta saadut lentokone ja bussi. ÄÄNILLÄ. Nuo äänet on nyt SE juttu=)
Maatilakin menee, koska siitäkin kuuluu ääniä. Lentokoneen kanssa mennään pitkin alakertaa ja siitä kuuluu aika mielenkiintoisia ääniä. Dubloillakin poitsu tykkää leikkiä, ja usein rakennellaankin torneja joita on sitten kiva kaataa!

 
Hyllyllä taitaa olla suht saman tavarat kuin viimeksi otin siitä kuvia. Rasmus käy muuten tosi usein ihmettelemässä noita pienen pieniä converseja ja kyselee,että onko nämä oikeasti mahtunut Nuutille<3
 
Taidan penkoa olkkariinkin jo jotain pientä kivaa vaaleanpunaista, vaikka siihen kevääseen onkin vielä aikaa...
 
Huomenna palailen sitten taas  raskaus kuulumisien muodossa.
 
~~Ulla~~


2 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: