maanantai 4. tammikuuta 2016

Vuoden vaihtuminen

Ihanaa uutta vuotta vielä kaikille!
Ja suuret kiitokset vauva onnitteluista<3
 
 
Saatiin aika mahtavat pakkaset heti tähän vuoden alkuun. Tänään piti kyllä etsiä kaikki mahdolliset villasukat ja -haalarit päälle jokaiselle, kun pihalle lähdettiin. Mutta on se kyllä ihanaa kun pakkanen nipistelee poskia ja lumi narskuu kenkien alla.
 
 
Noh siihen uuteen vuoteen. Meille tuli siis käly perheineen yökylään. Lapset odotti serkkuja ihan hirveästi ja aamupäivän tunnit ei meinannut kulua ollenkaan. Viimein kahden aikoihin näkyi auton valot mutkan takaa ja kaikki muksut juoksi ovelle vastaan ottamaan vieraita=)
 
Leikit alkoi ihan saman tien, tytöillä omansa ja pojilla omat. Neljän aikoihin olikin pihasauna lämmin ja sielä käytiin kaikki, tytöt omalla ja pojat omalla vuorolla.
Saunan jälkeen kiskaistiin vain pyjamat päälle ja syötiin nakkia, lihapullia ja ranskiksia.
 
Me aikuiset ei edes haavveiltu pääsystä yhtä aikaa pöytään=) Aika mukava määrä on näitä lapsia!


Nuutti sai ekan kerran haarukan käteensä ja kaikki aika meni ihmetellessä sen käyttöä=)

 
 Kun kaikkien masut oli täynnä puettiin haalarit päälle ja mentiin ampumaan hirmuiset määrät raketteja pihalle. Lapsille oli myös sädetikkuja.Nuutti oli ihan innoissaan raketeista, eikä ihme kyllä pelännyt niiden pauketta.
 
 
 
 
 
Ulkoilun jälkeen oli vuorossa tinojen valaminen.
 
 

 
Lapset oli kyllä aika loistavia tuossa tinojen tulkitsemisessa. Sielä näkyi kypärää,enkeliä ja mitä omituisimpia eläimiä=)
Ja sitten vielä herkuteltiin sipseillä ennen nukkumaan menoa.Joskus näinkin.
 
Lapset oli ihan innoissaan kun saivat valvoa myöhemmälle kuin yleensä. Yläkerta hiljeni tuossa klo 22 :D Että ei nyt mitään hirmu myöhäälle kukkumista!!
 
Uusi vuosi on kyllä jotenkin niin ihanaa aikaa, tavallaan edessä on tyhjä paperi ja itse voit aika pitkälle päättää mitä siihen piirtyy.
 
 
Nyt sytyttelemään takkaa!!
 
~~Ulla~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: