maanantai 13. huhtikuuta 2015

Lisää Noshia...

Sataa sataa ropisee....
 
Ei mikään ihana aurinkoinen kevät päivä täälä. Vettä sataa taivaan täydeltä ja joka suunnassa näkyy vain harmaa taivas. No eipä se meitä estänyt pihalle menemästä. Aamulla meidän pihaan peruutti kuorma-auto täynnä hiekkaa.Lapset katselu hiekan saapumista nenät kiinni lasissa.Nuutti ei meinannut syöttötuolissa pysyä kun oli niin innoissaan=)
 
Tosiaan siis viikonloppuna ruvettiin lasten kanssa pohtimaan,että mitäs kivaa pihalla voisi tehdä nyt, kun lumet on oikeastaan kokonaan sulaneet. No hiekkalaatikko tuli ensimmäisenä mieleen ja sellasita ei meillä vielä ole. Vanhat asukkaat olivat vieneet omansa mennessään (?!) ja maassa oli vain kohta jossa oli laatikko ennen ollut ja n. 5cm hiekkaa. Siinä olemattomassa hiekassa nuo muruset ovat viikonlopun leikkineet. Nuuttikin ihan ensimmäistä kertaa<3
Toinen ihan tohinas kun sai tulla rattaista pois!
Rasmus sanoi,että mä vaan vähän katton tässä Nuutin perään,mutta kovasti tuo koululainenkin vielä tykkäs hiekan keskellä touhustella=)
Valkoiset reiman töppöset ei oo oikein onnistunut valinta tuonne hiekan keskelle...Mutta mitä tilalle??! Kengät vissiin,vaikka tyyppi ei edes meinaa kävellä...
 
Lauantaina olikin aivan upea ilma olla pihalla. Saatiin haravoitua jo pihaa,toki siis ihan murto osaa siitä,mutta kumminkin jotain. Lisäksi saatiin keinun tolpat pystyyn,nyt enää sitten koukkujen kiinnitys ja keinut paikoilleen.
 
Huutonetistä tein parisen viikkoa sitten ihania Nosh löytöjä.Housut on just sopivat nyt ja tuo ihanan froteehaalari on sitten kesäksi. Toki oli kyllä niin reipasta kokoa tuo kesähaalari,että voi olla sopiva vasta loppu kesästä.
 
Samoilla huutiksen selailuilla vastaan tuli pompin farkut joita en vaan voinut vastustaa.
 
Semmoisia löytöjä tällä kertaa. Nämä ei toki kotiutunut meille ihan muutamalla eurolla,mutta välillä voi satsata vähän enemmän. Pääosin ostan kuitenkin ihan niitä muutamia euroja maksavia vaatteita.
 
Tällä viikolla alkoi sitten mun työtkin. Ihan uskomatonta miten nopeasti äippäloma meni.Onneksi töiden aloitus ei kuitenkaan tarkoittanut lasten hoitoon viemistä hoitoon,vaan aloitin  perhepäivähoitajan työt kotosalla. En millään olisi raaskinut Nuuttia vielä vieraalle viedä ja tämä ratkaisu sopi meille enemmän kuin hyvin.
 
Nyt jatkamaan kotihommia!
viettäkäähän mukava maanantai päivä,säästä huolimatta!!
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

  1. Voi kun Raipe näyttää jo isolta pojalta Nuutin ja Mandin kanssa! :O Ihania löytöjä, varsinkin noi farkut on syötävän suloiset <3 Tuliko hiekkaa tarpeeksi kerralla?! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. farkut on niin mun makuun. Nyt kun Nuutti vain kasvais niihin sopivaksi=)Hiekkaa tuli tosi hyvin. Riitti puolikas kuorma!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: