tiistai 28. huhtikuuta 2015

Lauantain muita löytöjä...

Täälä taas..
 
 
Meillä paistoi aamulla aivan Super ihanasti aurinko ja pihalla tuli ihan kuuma touhustellessa. Päätin heittää sohvan päälliset pesuun ja sain ne just kiikutettua narulle kun rupesi satamaan kaatamalla...Great. No juosten kävin hakemas ne pois ja nyt ne sitten kuivuukin sisällä. JA mikä ihaninta,niin sade loppui kahden minuutin päästä. Just. Melkeen menee niin kuin Strömsössä!!
 
Joko teillä on ilmapallot ja serpentiinit kaapissa odottamassa?! Mun olis tarkoitus tänään mennä katsastamaan mitä kivaa vappu sälää sitä ostais tänä vuonna.Onko muuten joku jo tohtinut ostaa jotain kesäkukkia pihalle? Orvokkia? Mun tekis niin kovaa mieli jo jotain ostaa...Mutta jotkut ei-niin-mukavat tyypit oli vissiin ennustanut vapulle lunta tyyliin 30cm,että voi olla että nyt pitää vaan malttaa odottaa. Ei mun juttu.
 
No tähän väliin niitä lauantain muita löytöjä. Basaarilla oli siis ihana peräkontti kirppis ja sieltä lähdettiin meidän kirppistely rundille. Nuutti oli tietty mukana menossa. Poitsu on vielä siinä iässä,että on helppoa seuraa kaupoissa.Basaarilta löysin ihanan kukkaron ja laukun.
Mun laukuthan teki mystisen katoamisen muuton aikana. Oikeasti miten voi pussillinen laukkuja hävitä???
 
Mandille löytyi ihana neuletakki ja kesä tunika.
Tämä Phister & Philina merkkinen mekko on iso nyt,mutta talvella varmasti jo sopiva.Hintaa oli 5 €.
 
Nuutille södet tähtihaalarit 2€.
Ja Nuutin tulevaan huoneeseen niin suloinen tilkkupeitto ja olin niin onnelllinen,että sain tämän vain 8€.
 
Näen jo tuon Nuutin sängyssä ja siihen mintun vihreä pilvi tyyny päälle.
 
Lisäksi  löytyi mulle neuletakki,Rasmukselle vikingit lenkkarit,pari t-paitaa. Sellaista perus vaatetta.
 
Oltiin kälyn kanssa ihan fiiliksis,kun pitkästä aikaa löytyi vaikka mitä ostettavaa. Teki mieli heittää kärrynpyörää=)
 
Käytiin kahvilla herkuttelemas mansikkaraparperi piirakalla johon saatiin varmaan puoli litraa jätskiä päälle. No sehän ei meitä haitannut. Kyllä se taas hyvää teki. Nauraa,höpötellä ja kirppistellä.
 
Nyt välipalaa penkomaan jääkaapista. Mukavaa tiistain jatkoa!
 
~~Ulla~~
 

3 kommenttia:

  1. Oi vau, mitä löytöjä. Ihana laukku, ja nuo tähtihousut! Meidän Valtterin toinen nimi on muutes Nuutti, tykkään nimestä tosi paljon. :) Mukavaa tiistaita teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos,kirppis löydöt on kyllä niin kivoja=) ja Nuutti nimi on kyllä jotenkin niin ihana. Mietittiin tuota nimeä jo Mandin raskaus aikana,siis siihen asti kunnes saatiin tietää,että on tyttö tulossa<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: