torstai 23. huhtikuuta 2015

vapaa päivän viettoa..

Heissan!
 
En muista enää kirjoitinko,että mulla on hoitolapset aina vajaan kuukauden hoidossa. Joten saadaan viettää viikollakin vapaa päiviä. Mulla ei oo kyllä mitään tätä järjestelyä vastaan. Vaikka lapset jotka mulla on hoidossa on aivan huippu tapauksia, niin on se vaan ihana olla sitten pelkästään omien lasten kanssa. Saa antaa heille sata prosenttia itsestä. Tiistaina oli yksi tällainen vapaa päivä ja mitä me touhuttiin,no eipä mitään ihmeempiä!
 
Ulkoiltiin kun sää oli ihana.
Mandi keräsi uuteen Frozen sankoon kaikkia pieniä aarteita.Näitä tarvittiin myöhemmin tehtäviin hiekkakakkuihin.
 
Bongattiin jo pari viikkoa sitten tuosta meidän oman tien varrelta ihan kanto jonka päälle on kasvanut sammalta..Niin kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Omalta pihalta löydettiin näitä kukkiakin.Näyttävät aika ihanilta näin kun muualla ei oo mitään väriä. Mitä nää on?! Onko tietoa?
Ollaan ihan innoissaan kun meidän tontilla on isoja puita. Toki niistä on heti paljastunut huonojakin puolia..Kovan tuulen jäljiltä on koko tontti täynnä oksia ja lehtiä ne on pudottanut varsin mukavasti viime syksynä...Tämä keinu oli valmiiksi yhdessä puussa.
 
Omatkin keinut saatiin viimein laitettua. Ja on niissä sitten keinuttukin ja paljon!=)Koitettiin nyt laittaa keinujen alle kangas ja hiekkaa kun edellisessä kodissa tuo keinujen ala osa oli aina aivan kurassa ja nurmikosta ei ollut tietoakaan. Katotaan miten hyvin tuo toimii.
Mandi oli aivan onnessa kun sai niin kovat vauhdit otettua.
 
Nuutti sen sijaan ei oikein tiennyt pitäiskö itkeä vai nauraa. Sen verran jännittävä oli ensimmäinen kerta keinussa. Kyllä se sitten lopuksi ihan iloksi muuttui=)
 
Trampoliinikin saatiin koottua,tosin sielä ei oo saanut vielä pomppia,kun turvaverkko on vielä paketissa. Mutta kyllä tämä tästä. Eilen heiluttiin mitan kanssa ja mittailtiin terassia...En malta odottaa, että näen sen valmiina.
 
Me ollaan täälä eletty viikko ilman pyykinpesukonetta, kyllä siis VIIKKO.Ja viime perjantainakin pesin vaan poikien piha vaatteet... Meidän uusi kone sitten otti ja meni rikki.Huomenna on tarkoitus korjaajan ja uuden osan tulla. Se olis sitten parempi olla joku ihana aurinkoinen päivä,että saan viedä pyykkiä sata koneellisesta pihalle. Meiltä oikeasti loppuu vaatteet kohta kaapista!!Tuo on just se kone mikä ei saisi IKINÄ mennä rikki.
 
Että pyykki rumbaa edessä.
 
Sateesta huolimatta mukavaa torstaita=)
~~Ulla~~
  

4 kommenttia:

 1. Mukavasti alkaa piha näyttämään omalta!! Ja ah, kevät, mä niin herään talvihorroksesta myös!!! Meillä kuljetaan sankojen kanssa jakerätään johtolankoja sankoon =D =D Mari

  VastaaPoista
 2. Ihanan siistin näköinen tuo keinun alusta! :) Enkä voi uskoa tuota kannon päällä kasvavaa sammalta?!! En oo aikaisemmin tainnu nähdä missään :D Ihanat kakarat <3 -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ainakin vielä siisti..Mikko jo sanoi,että varmaan on sitten syksyllä pelkkä kangas tuos keinujen alla ja hiekat jossain pitkin nurtsia=D

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: