perjantai 24. huhtikuuta 2015

Pieniä virkkailuja...

Hei te ihanat=)
 
Aurinko paistaa ja on jotenkin niin kesä fiilis. Pieni miinus tosin,että oon ihan järkyttäväs flunssas,eilen nosti kuumeenkin. Tänään nyt ehkä pari astetta parempi olo,mutta ei kyllä lähelläkään normaalia. Tämä päivä menee vielä totaalisesti levätessä ja huomenna sitten hyvät tropit nassuun,että jaksaa kirppistellä!
 
 
Tässä on mun viime aikojen virkkailu juttuja. Mandille tein Blend bamboo langasta pikku laukun. Neidillä onkin se ollut joka kerta mukana, kun ollaan käyty kaupassa.Kerran kurkkasin mitä laukku sisälsi ja sieltä paljastui mm. nuken vaatteita ja nukkekodin huonekaluja. Siis kaikkea kauppareissulla oleellista!!?=)
Kukka ei ole ihan sitä mitä olin suunittelin,mutta ikään kuin aika loppui ja päätin nopeasti tekaista vain tuollaisen yksinkertaisen kukan. Niin ja laukku on siis ihan yksinkertaisesti tehty virkkaamalla pylväistä suorakaiteen muotoinen kappale ja erikseen tuo kantokahva. Helppoa eikös?!
LIsäksi keittiön ikkuna kaipas jotain ja pitkään tuumin mikä se jokin olisi...Kunnes sitten keksin, että teen siihen(kin) tuollaisen virkatun viirinauhan. Ja omaan silmään ainakin se on niin ihana.
 
 
Niin hankala kuvata ikkunaa vasten.Mutta yritetty on=)
 
Hei ja en tiedä ootteko muut käyny kyselemäs Tigerista näitä ostoskoreja, mutta jos teiltä päin löytyy halpa-halli niin käykääs kurkkimas sieltä. Mä nappasin heti kaks mukaan kun muksut tykkää kovasti leikkiä kauppaa. Niin ja näitä oli siis sielä sisustus puolella,ei lelu hyllyillä.
Aika suloisia eikös?!
 
Mä palaan sohvan pohjalle panadol hot kupin kera. Ehkä kuitenkin pyöritän eka koneellisen pyykkiä,kun kone viimeinkin saatiin kuntoon! Elämän pieniä iloja!!!!
 
Mukavaa viikonloppua!!!Palailen varmaan mahdollisten kirppis löytöjen kanssa=)
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

  1. Miten ihana (kuinkahan moneen kommenttiin oon tänki sanan saanu??) laukku ja siis kukapa mitään kukkaroita tai muita mukaan ottais, voi Mandi :'D Eikä, just katoin noita koreja Emotionissa ja mietin että saisinkohan ostettua niiltä yhden kun haluaisin ihan hirveesti!!! En toki tiärä mitä sillä tekisin mutta siis tuotahan vois soveltaa vaikka mihin! :D Ehkä parempi että meen sieltä Halpa-Hallista kattelemaan noita kun viihdyttäisin Emotionin myyjiä tiedustelemalla hintaa sille :'D -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä suuntaat Halpa-Halliin=) mäki mietin,että jotkut kynsilakat sais tosi kivasti tuohon heitettyä...Ne ei muutenkaan koskaan pysy pystys vaikka mitä tekis!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: