perjantai 17. huhtikuuta 2015

Hiekkaa sielä....

Ja hiekkaa täälä...
 
On siis mukavaa,että lapsilla on nyt heikkaa missä leikkiä. Tosin oon ruvennut epäilemään,että mulla on pian imurissa noin 50% siitä hiekasta!!Ihan uskomatonta miten paljon hiekkaa voi pelkissä vaatteissa ja kengissä kulkeutua sisälle, No hiekkakakkuja ja muita herkkuja väsäillään joka päivä. Lapset jopa ehdotti,että ei tehdä ollenkaan hiekkalaatikkoa,vaan jätetään hiekka tuohon kasalle. Siihen saa nyt kaivettua niin hienoja tunnelia ja kuoppia! No aivan tuohon ehdotukseen ei taideta suostua,mutta ennenkö ollaan saatu kaivettua hiekkalaatikolle paikka,niin on varmaan jo kesäkuu=) Että kovasti ehtii vielä tunneleita kaivella.
 
 
Nuuttikin pitää rattaissa sellasetki murinat,että ei jää kyllä yhtään epäselväksi että mitä poitsu haluaa=)Pitäähän sitä pienimmänkin päästä hiekkakasalle.
 

Kai te huomaatte tuon ihanan auringon paisteen kuvissa.Ihanaa!!!Välillä vähän muutakin kuin tasaisen harmaata. Jatkuisi nyt vaan tälläsenä säät,kiva kun sai laittaa pojille kouluun ja eskariin lenkkarit iän ikuisten kumppareiden tilalle.
 
Hei ja tässä välissä,kävijämäärä on yhtäkkiä pompsahtanu kivasti,jättäkäähän viestiä käynneistänne ja jääkää lukijoiksi=)
 
Meillä muuten Rasmus aloitti eilen jalkkiksen,tai jatkoi. Seinäjoen puolella se jo aloitettiin,mutta nyt vasta päästiin jatkamaan mukavaa harrastusta. Ja heti on hankintoja edessä,kesäiset nappikset nyt tietty oli ihan naurettavan pienet ja paikallisessa urheiluliikkeessä pitää käydä sovittelemassa joukkueen peliasua ja verkkapukua. Mutta eipä nuo hankinnat haittaa,kun näkee miten innoissaan Rasmus tuosta jalkkiksen pelaamisesta on.
 
On vielä pakko laittaa Nuutista kuva,siis kattokaa nyut kun valitsin hyvän yhdistelmän. Valkoinen body ja ruokana spagettia ja lopuksi vielä paprikaa popsittavaksi....hmm..ei aivan loppuun asti mietitty juttu.Millä ihmeellä tuon bodyn saa takaisin valkoiseksi?!

Jotain vanishia tai sappisaippua linjaa täytynee testailla...Ja pahinta tai ehkä ärsyttävintä oli,että ruokalappu olis ollut roikkumassa tuossa syöttiksen  selkänojas!Mä oon ihan toivottoman laiska käyttämään niitä.Nyt ois kyllä kannattanu...
 
No  me jatketaan ihanasta säästä nauttimista ja valmistaudutaan viikonlopun viettoon.(niin ku se nyt jotain valmistautumista vaatis...!!)
 
Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille ihanille!
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

  1. Oi mitä läjiä hiekkaa! Toivottavasti viikko meni hyvin! :) Jos sappisaippua ja vanishi ei toimi niin kokeile hiuslakkaa, toki en tiärä toimiiko kaikkiin tahroihin ja pitääkö olla tuore tahra vai lähteekö vanhatkin kun en oo pitäny lukua :D -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo,kivasti tuota hiekkaa tuli. Luulis piisaavan meidän tarpeeseen=)Voi olla että pitää testata kaikki mahdolliset keinot,ennen kuin tuo body on taas valkoinen...

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: