keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Siirtelyä...

Moiks!

Täälä on harrasteltu ankaraa tavaroiden siirtelyä. Muutamalle kaverille jo ehdinkin sanoa,että miksi nämä mun idikset iskee aina silloin kun Mikko on töissä?! Ja kun on luonteeltaan tällainen heti-mulle-nyt-tyyppi niin eihän sitä vaan voi odottaa,että toinen tulee töistä.Tuumasta toimeen siis!
 Eli muutosta on tullut eteiseen jossa aiemmin majaili tuo meidän sohva sänky. No nyt päätin siirtää sen Mandin huoneeseen. Joka ei muuten ollenkaan ollut niin helppoa kuin olin kuvitellut. Eihän sitä nyt saanut millään kokonaisena vietyä sinne,ei mahtunut ovesta vaikka kuinka päin kahden innokkaan apurin (Nooan ja Rasmuksen) kanssa sitä väänneltiin.Ja sitten vielä tarvittiin uskomaton määrä työkaluja ennenkö sai yhden osan irti!!No joku mies henkilö olis varmasti pärjännyt vähemmälläkin määrällä niitä työkaluja,mutta mun järkeen ei vaan mennyt toi touhu. Lopputulos oli kuitenkin se,että sohva saatiin kuin saatiinkin Mandin kämppään!!JEI!!
Eteisen uusittu luukki on siis tällainen:
Jokseenkin avara tuo koko eteinen nyt on,mutta tykkään kyllä kovasti!

Siskolle tuumasin,että pitää ostaa joku iso lyhty tuohon,no sellainen löytyi sopivasti terassilta,jossa ei enää hirveästi vietellä aikaa. Ja nuo sisustustikkaatkin tuli sieltä sisälle.Halpaa sisustamista!=)


Tuohon päälle on tulossa vielä jotain...Kunhan vaan keksin mitä!!

No toinen muutoksen kohde oli sitten tietysti neidin huone,jonne se sohvasänky viimeinkin saatiin.
 

Sängyssä tuli kuuleman mukaan tosi hyvät unet=) Päikäreille pääsyäkin piti eilen oikein odottaa!!
Neiti tuumasi myös.että tähän sänkyyn mahtuu paljon uninallukoita...Noilla kolmella mentiin kumminkin viime yö,kun pelkäsin jo neidin kantelevan kaikki mahdolliset nallukat sänkyyn!
Tähtiä,tähtiä....Pienen tilkkupeiton olen aikoinaan huutanut huutonetistä Mandille pinnasänkyyn. Nuo tähti tyynyn päälliset on myös huutonetistä.Tuommoinenen tilkkupaitto olisi kyllä niin ihana tuohon sänkyyn nytkin.Mun taidot vaan ei piisaa ihan sellaisen tekoon...Tai jos sitä opettelis niin sitten aika ja hermot ei piisaa!!


Keittiökin on kokenut pieniä muutoksia,siitä kuvia sitten kun saan yhden sinne kuuluvan projektin loppuun..tai no siis ensin alkuun ja sitten vasta loppuun=)


Mukavaa Torstain jatkoa!!
~~Ulla~~ 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: