torstai 11. syyskuuta 2014

Pöllöilyä...

Heipsan!

Täälä ollaan sairasteltu  koko viikko.Tai no Nooa on sairastellut,mutta oon sitten itsekkin ollut jumissa kotosalla.Keskiviikon perhekerhokin jäi väliin ja se harmitti tietysti Mandia ihan valtavasti.Päätin kehitellä meille jotain pientä askartelua,koska juuri tuota askartelua neiti odottaa eniten kerhossa. Mietittiin Mandin kanssa mitä tehtäisiin ja päädyttiin pöllöön=) ja Tämmöisiä niistä sitten tuli:
Tuossa alla on Mandin viime kerran kerho askartelu,syksyiset sienet.
 Piti itsekkin koittaa pari pöllöä tehdä ja hauskaa oli!Malli on vaan omalla kädellä pikaisesti piirretty..


Mandi ja Nooa on muovaillut ahkerasti melkein joka päivä.Kauan muovailuvahat saivat olla vain kaapissa,mutta nyt ne haetaan joka päivä esille.

Tässä taas vaihteeksi kuvaa siitä arjesta minkä keskellä sitä elellään.Ei ollenkaan niin siistiä mitä sitä itse toivoisi.Mutta Nooan sanoin;"niin tylsää leikkiä omassa huoneessa,kun sitten pitää aina tulla olkkariin näyttämään mitä on rakennellut". No näinhän se on. Siispä olkkari on viimeiset pari päivää näyttänyt tältä...Huoh. Jospa sitä huomenna siivottais?!?Nuo dublot on muuten maailman kova äänisimpiä leluja!!!Ihan uskomattoman kova ääni kuuluu,kun sitä tiettyä osaa etsitään laatikosta=)
Itse olen virkkaillut muffineja.Tällä kertaa myyntiin Ykkös Basaarille.Mandi halusi,että teen myös sinisiä,mustikka muffineja.Ja niistä tulikin ihan kivan näköisiä!
Huomenna onkin luvassa monenmoista ohjelmaa,kaverien kanssa puistoilua heti aamusta ja iltapäiväksi suunnataan Mikon siskon luo kyläilemään.Odotan huomista jo kovasti,rupeaa piisaamaan tämä kotona notkuminen. Niin ihanaa kun se onkin!


Hyvää viikonloppua jo tässä vaiheessa!
~~Ulla~~


 

1 kommentti:

  1. No on kyllä söpöjä pikaisesti piirrettyjä pöllöjä! :) Ja sininen muffinssi näyttää tosi hyvältä, Mandillakin on selkeesti silmää tollaisille :D

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: