maanantai 1. syyskuuta 2014

Tampereella...

Viime viikon meidän seurana oli siskoni Virpi.Ihana oli nauttia hänen seurasta kokonaisen viikon verran.Ikävä ei ole niin paha kun on mennyt pitkä aika viime tapaamisesta,mutta se iskee täysillä kun sisko lähtee,lav juu<3Nuuttikin pääsi nautiskelemaan tädin sylistä.


Virpiltä sain myöhästyneen synttäri lahjan. Hyvin hän siskonsa tuntee,ei voi muuta sanoa,kiitokset vielä!Greengate kokoelma se vain kasvaa...


Viikonloppuna pyörähdettiin Tampereella.tehtiin pakolliset ikea ja ideaparkki kierrokset. Ikealta kotiutui vain vinot pinot kynttilöitä,syksy voi siis tulla!!Ideaparkista ostelin pojille kouluun ja eskariin housuja,hanskoja ja pipoja.Nyt ollaan valmiita vähän viileämpiinkin säihin.Vaikka nyt se on vissiinkin lupaillut lämpöisempää...
Tampereella meidän lasten ehdoton lemppari paikka on pikkukakkosen leikkipuisto.Ja meidän yllätykseksi se oli remontoitu totaalisesti.Useamman tunnin vietimme tuolla ja lapset sai siltikin lahjoa sieltä pois.
Mandilla ihme irvistys päällä=)Pojat ihastui kovasti tuohon kiipeily verkkoon.Oli kivasti haastetta heillekkin tuossa.Ihana puisto kun kaiken ikäisille lapsille oli jotain tekemistä.Nyt meidän omat puistot tuntuu ihan pieniltä...Mandi kävi Mikon kanssa tutkimassa tammenterhoja.Niitä oli ihan pakko napata pari mukaan,että sai tutkia kunnolla.

Onneksi säät sattui olemaan ihan mahtavat.Vähän ehdin jo pelätä,että mitäs sitten touhustellaan jos vettä tulee?!

Oon täälä tänään liikutellut olohuoneen huonekaluja puolelta toiselle,sieltä siis seuraavaa postausta tulossa. Syksyn tulon huomaa,kun hirveästi pitäisi saada kaikkea uutta ja kivaa sisustus rintamalle...Mistähän sitä saisi rahat kaikkiin hankintoihin??!taidan tyytyä vain tuunailuun ja tsekkailla mitä kaapeista löytyy!Noillakin onneksi saa jo kivasti uutta ilmettä=)

Nyt ruuan laittoon!

                                   Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

                                                                       ~~Ulla~~

2 kommenttia:

  1. Ihanaa oli taas olla siellä, kiitos vain! <3 Huikeelta näyttää leikkipuistokin =)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: