perjantai 5. syyskuuta 2014

Olohuonetta...

No niin nyt sitä olkkaria...
Oon nyt jaksanu pari vuotta mennä palkilla valkoisila verhoilla ja tänä syksynä tuli sellainen olo,etä NYT jotain muuta.
Lähdin kumminkin ihan turvallisella värillä eli harmaalla=)Ei mitään radikaalia tähän hätään!! Ja laitoin nuo harmaat verhot vaan tuohon reunoille...Pari harmaata tyynyä tuli myös Ellokselta,niitä vaan ei voi olla liikaa!(Mikko oli kyllä asiasta eri mieltä...)

Tämä on kyllä niin hankala huone kuvata,kun ikkunat on niin isot,että niitä vasten tulee pakostikkin kuva.Käytännössä rakastan kyllä juurikin noita ikkunoita ja niistä tulevaa valoa!Minimanista löydettiin siskon kanssa nämä ihanat tähti laatikot.Ihan siis pahviset,mutta hintaa oli vain 4,95,- kahdesta kappaleesta,niin niitä tuli sitten neljä meille=)Tuossa päällimmäisessä on tällä hetkellä Nuutin lelut ja alimmaisessa mun langat.
Hyllyt meni myös totaalisesti uuteen uskoon. Siiskolle ihmettelinkin,että mulla ei ole koskaan ollut tuossa hyllyn päällä kynttilöitä?!No nyt on!


Ja toiselle hyllylle tulostelin valokuvapaperille mustavalkoiset kuvat joka muksusta.


Semmoinen olkkari,tykkään itse ihan hirveästi,pienellä muutoksella saa niin kivaa vaihtelua!
Huomenna suunnataan aamusta Rasmuksen koululle,siellä on koululaisilla koulupäivä ja perheet on kutsuttu mukaan touhuilemaan.Ja kun sieltä selvitään otan suunnaksi Ykkös Basaarin peräkontti kirppiksen!!Menoa ja touhua siis piisaa.Sunnuntaina olisi tarkoitus sitten vain olla ja touhuta lasten kanssa.

Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!!
~~Ulla~~

2 kommenttia:

  1. Mistähän aloittais??! Ihanat tyynyt! Ihanat verhot! Mahtava järjestys, en jotenki osannu selityksestä huolimatta sohvaa tuohon sijoittaa mielessäni :D Ja hyllyt!!! Ihan superihanat! <3 Tulikohan siinä kaikki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niin hankala oli tuota sohvan paikkaa selittää=) ja Kiitos,tykkään itse myös!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: