perjantai 26. syyskuuta 2014

Kutsuilla...

Hellou!

Täälä on nyt viimeinkin ihanat Pomp de Luxin kutsut takana. Ja voi ,että kyllä ne on livenä vieläkin ihanampia,mitä netistä katsoessa.Meinasi ihan höperöksi tulla,kun olisin voinut tilata kaikki=) No onneksi rahaa ei oo kumminkaan kaikkeen ja jotain piti valita.Meille kotiutuu siis nämä ihanuudet.Rasmukselle  nuo siniset college housut ja nooalle harmaat tykästyin noihin malleihin,ihanan rennot!

Rasmukselle nappasin vielä nämä unelman pehmeät farkut.Olisipa aikuisillekkin näin pehmeitä farkkuja,olisin ne päällä aina!!

Mandille tulee vain yökkäri,kun varsinaisesti ei tarvinnut mitään...Neiti sai itse valita ottaako mekon vai pyjaman ja haluaako valkoisen vai vaaleapunaisen. Tähän päätyi hän:
Luonnollisesti piti jo Nuutillekkin jotain ottaa ja tätä softshell haalaria oon ihastellut jo viime syksynä pompilla,ei vaan ollut enää kokoja jotka olis sopinu esim. Mandille. Nyt tilasin sellaisen siis Nuutille=)Tuo navyn väri on mun uusin ihastus,niin ihana!!Semmoisia tilauksia tällä suunnalla.On tuo Pompin valokoima kyllä tosi laaja,kun vertaa esim. Me&i:n.Monella vieraallakin meinasi olla valinnan vaikeuksia...


Mandi oli luonnollisesti päästä varpaisiin pompeissa. Neiti odotti kutsuja kyllä ihan yhtä paljon kuin äitikin!!


Nyt sitten vain odotellaan pakettia kotiin!!

Kiitokset kaikille mukana olleille,ihana kun pääsitte paikalle<3 Siskolle erityis kiitokset keittiössä hääräämisestä ja Nuutin kantelusta=)

Mukavaa viikonloppua joka kotiin!
Palaillaan taas!!
~~Ulla~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: