tiistai 14. tammikuuta 2020

Vauvahankintojen pakkomielteet

No niin nyt niitä pakko saada-juttuja. Ja kyllä, ne todella on sellaisia PAKKO saada juttuja. Jotka valtaa ajatukset ihan kokonaan!!Älkää yhtään epäilkö raskaana olevaa naista ja hänen pakkomielteitä:)
 Mulla on näitä tullut joka raskaudessa. Ja koska tarkoitus on tässäkin raskaudessa ostaa suurin osa käytettynä, on näitä "pakko" etsiä jo aika aikaisessa vaiheessa, koska niitä nyt ei välttämättö löydy just viimeisen raskaus kuukauden aikana. Pakko heittomerkeissä siksi, että oikeastihan näitä on ihan super ihana etsiä<3

 Toinen on nämä iki-ihanat Babys Onlyn lämpöpussit. Siis kun ne nyt on vaan super kauniit ja jo aikaisemmissa vauva ajoissa oon kokenut nuo lämpöpussit ihan super hyödyllisiksi. Se helpottaa huomattavasti lähtöä,kun ei tarvitse pukea vauvalle montaa kerrosta vaatteita! Ja kaupassa on niin ihana, kun vauva ei tuskastu kuumuuteen, kun pussin saa avattua herättämättä vauvaa.


Kuvahaun tulos haulle babys only
kuva Raskauskeijun sivulta

Mulla kävi ihan tosi hyvä säkä ja löysin Torista nämä käytettynä ja ihan hyvällä hinnalla. Meille tulee siis samalta myyjältä valkoisena talvimallin pussi, harmaana kesäversio samaisesta pussista ja vielä harmaana tuo kuomusuoja. Että arvatkaa oonko ihan vähän Happy!!! Näissä oli siis oikeasti suuri hintaero uudella ja käytetyllä,että jos yhtään haluaa säästää,niin aika hyvä sauma on tässä!

Toinen pakko saada-juttu on mooseskori sänky. Meillä on kaikki nukkuneet oikeastaan ensimmäisen vuoden perhepedissä ja vahva veikkaus, että niin taitaa käydä tälläkin kerralla. Pinnasänkyä en siis ole kokoamassa vaikka se tuola varastossa onkin. Mutta jok pieni nukkumispaikka vauvalle, vaikkakin vain päiviksi, on pakko saada ja se on nyt tämä<3 Tuossa on tosi kätevän oloinen tuo kori ja se,että sitä voi siirrellä sitten eri huoneisiin.


Kuvahaun tulos haulle mooseskori
Kuva Lekmerin sivuilta

Näitä on kyllä käytettynä myynnissä,mutta ei tietenkään meillä päin. Että varmaan joudun hyötyillä mun sisaruksia jotka asuu muualla:) 

Ja sitten vaunut. Meillähän on ollut Nooan vauva-ajasta asti samat vaunut ja olkootkin kuinka turhamaista vaan,mutta niitä en kyllä enää käyttöön ota!! Haluan jotkut ihan erilaiset. Ainut vaan,että oon ihan pihalla näistä nykyajan vaunuista. Siis muistan kun Rasmuksen aikana katseltiin vaunuja ja silloin oli vaihtoehtoja tyylin kaksi. Brion tai Emmaljungan. On vähän kasvanut tarjonta niistä ajoista!
 Mutta apua, niin on myös hinnat.Pieni järkytys, kun Torissakin pyydetään käytetyistä päälle 1000€. Oonko mä ainut jolle tämä on tullut yllärinä?!?! Ei kai siinä. Mutta itsellä ei nyt todellakaan oo laittaa pelkkiin vaunuihin ihan sitä tuhatta euroa. Onneksi löytyy niitä esullisempiakin vaihtoehtoja. Tällä hetkellä mm näiden vaunujen ulkonäkö miellyttää tosi paljon.

Kuvahaun tulos haulle beemoo
kuva Jollyroomin sivuilta
No mut hei siinä ne tämän hetken pakkomielteet:) Taidan pitää yksinäni Toria pystyssä:)


Onko muita joilla tulee raskaus aikana näitä pakko saada-juttuja (jotka ei siis liity ruokaan, ne on asia erikseen!) ?

Sittenhän on vielä erikseen ne kaikki muut tavarat joita myös tarvitaan,nämä nyt on vaan näitä mitä ensin on mieleen tullut!

Ihanaa alkanutta viikkoa<3

-Ulla


4 kommenttia:

 1. Mulla oli paljonkin pakkosaada-juttuja raskausaikana. :) Oon seurannut jo pitkään perheblogeja ja sitä kautta on löytynyt suosikkeja, esim. Tulan FTG -kantoreppu. Uskon, että tuo mooseskori on näppärä. Itekin mietin sitä, mut päädyin kehtoon pyörillä. Kevyt kori ois kyllä ollut parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, etten oo ainut näiden pakkosaada.juttujen kanssa:) Mulla on instassa sellaisia tilejä monta joista saa kivoja vinkkejä. Tokihan se on aina sitten eri juttu, onko juuri ne tarvikkeet omassa arjessa toimivia. Tuo Tulan kantoreppu on muuten mulla myös harkinnassa.
   Joo just tuosta irrotettavasta korista mäkin tuossa Mooseskorissa tykkään, kun sen vois ottaa sitten vaikka viereen lattialle, kun Minean kanssa pelailee lautapelejä.

   Poista
 2. Ihana, että sulla löytyy edelleen ”pakko saada” -juttuja, vaikka vauva ei ole ensimmäinen eikä toinenkaan. Ehkä minäkin saan siis hyvällä omatunnolla ”pakko-oireilla” ja ostaa uusia tavaroita seuraavalle lapselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei nämä oo mulla minnekkää hävinnyt. Enemmän sitä osaa ehkä näin jo kuudennen kohdalla ajatella, mitkä olis niitä oikeasti järkeviä hankintoja. Toki sekin on aina niin vauvasta kiinni. Toiset ei viihdy sängyssä ollenkaan vaan haluavat nukkua sylissä tai kantorepussa.

   Mut joo, mä vetoan myös "viimeinen vauva"-korttiin ja sillä livulla ostelen varmaan vaikka ja mitä. Koska jos ei nyt, niin ei koskaan:D

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: