torstai 28. helmikuuta 2019

hiihtoloma-Tylsistymistä täynnä!

Moiks!

Meillä koululaiset viettävät hiihtolomaa ja sen tunnelmia kuvaa hyvin tylsistyminen. Onneksi netistä löytyy kymmeniä artikkeleja, jotka pitävät tätä vain hyvänä asiana:)

Me ollaan Mikon kanssa molemmat töissä ja ei nyt oltu muutenkaan suunniteltu tälle viikolle muuta, kuin lasten serkkujen kanssa yökyläilyä. Ja sen vuoro on tänään, vihdoinkin!   Lapset on odottaneet tätä niin kovasti ja mä oon pitänyt peukut ja varpaat ristissä, ettei nyt VAAN tulisi mikään pöpö meille tai kälyn kotiin ja jouduta perumaan yökyläilyä!


 Rasmus oli myös seurakunnan järjestämällä retkellä maanantaina ja Nooa on käynyt kaverinsa luona ja kaveri meillä. Mutta silti se pää fiilis on tylsä. Harmittaa itseä, mutta aina ei vaan pysty järjestää kaiken maailman ohjelmaa. Me ollaan kyllä tällä viikolla suunniteltu huhtikuussa tulevaa Levin viikkoa, että on jotain mitä odottaa:) 
Itsekin odotan tuota ihan tosi paljon, vaikka tässä on saanut todeta, että loman ottaminen näin yksityisenä perhepäivähoitajana ei niin yksinkertainen juttu ookkaan. Mä oon pitänyt tähän asti lomaa vain silloin, kun molemmat hoitolapset on olleet yhtä aikaa poissa. Ja suoraan sanottuna, tuskin tuun enää tällaistä "omaa lomaa" pitämään, vaikka toisaalta koen, että oon sen kyllä ansainnut!


Mä yhdyn noihin netin artikkeleihin, joissa ihan psykologitkin on sitä mieltä, että joskus se vaan tekee lapselle tosi hyvää tylsistyä. Oppia se, että aina ei oo kymmeniä asioita yhdelle päivälle. ja aina ei oo valmiiksi suunniteltua toimintaa. Oon kyllä ihan yllättynyt miten kivasti lapset ovat keksineet kaikkea touhua tässä kotona. Ainut, että harmittaa nuo säät. Meidän piha on ollut ihan peili jäällä ja jään päällä vielä kunnon kerros vettä. Lunta piisaa vielä tosi paljon nurmikolla, mutta se ei enää kanna, kun on ollut niin lämmintä. Siispä pihalla on ollut aika vaikea keksiä mitään tekemistä. Mutta on siellä silti käyty, vaikka sitten vain kastelemassa vaatteet puolessa tunnissa ihan läpimäriksi:)


Kiittelin myös itseäni, että tässä parisen kuukautta takaperin kantelin kaikilta puolisalaa legoja varastoon(miten ne voikaan just silloin kiinnostaa, kun niitä on viemässä pois?!). Eilen käytiin hakemassa ukkelilaatikot takaisin ja varmaan kaksi tuntia koko sakki istui niiden kahden pienen laatikon ympärillä ja kokosi lego-ukkeleita! Pitäis vaan enemmän viedä leluja varastoon, niin ne kiinnostaa ihan toiseen tyyliin taas lapsia! Onko sulla tapana viedä osa leluista säilöön ja vaihdella sitten leluja?!
  
Hei ja olis ihana kuulla miten teidän hiihtoloma on mennyt?! Ootteko reissussa vai kotosalla?Enemmän vai vähemmän tylsistyneinä?

Parit postaukset on valmiina, mutta jos tulee joku toive mieleen, niin NYT olis kiva kuulla siitä!!

Tänään olis ohjelmassa kirppis pyörähdys kälyn kanssa ja huomenna toisen kälyn kanssa leffa. Niin ja sunnuntaina kälyn luona pompin kutsut. Onks vähän epistä, kun äiti ei yhtään tylsisty?!!

Ihanaa viikonloppua jo nyt teille kaikille! Ja hei nauttikaa helmikuun vipasta, huomenna koputtelee jo maaliskuu ovelle<3

Nappailkaa instassa mua seurantaa, sinne tulee päiviteltyä useammin:) (@unelmienelamista)

~~Ulla~~


5 kommenttia:

 1. Postaustoive: miten päädyit lastenhoitoalalle? Ja millaista on, kun lapset alkaa olla jo vähän isompia? Oikein hyvää ja rentouttavaa Levi-lomaa koko perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle kivoista postaus toiveista! Nämä menee ehdottomasti toteutukseen<3 Ja kiitos, nautitaan kyllä, sitten kun sinne päästään!

   Poista
 2. Me oltiin tyttöjen kanssa viime viikolla reissussa, eli tää hiihtoloma ollaan sit vaan hilluttu kotona, mieskin on töissä. Mutta ollaan ehditty tavata paljon kavereita, joten tylsää ei ole ollut. Viisvee ja kaksvee on onneksi vielä aika vähään tyytyväisiä :D

  Meilläkin on osa leluista aina jemmattuna, sitten välillä vaihtoa. Säilyy mielenkiinto eikä ole niin paljon siivottavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvinpä se meidänkin hiihtoloma viikko meni. Joskus on ihan jees olla kotosalla:)

   Tuo on kyllä niin kätevää, kun osa leluista on piilossa. Sitä on niin kiva seurata,miten kaikki sitten leikkii niillä jemmasta otetuilla leluilla, niin kuin ne olis ihan uusia:) Ja totta tuokin, vähentää ihan kivasti lelujen keräilyä, kun ei oo ihan kaikki mahdolliset saatavilla!

   Poista
 3. Oon myös sitä mieltä, että lapsille tekee hyvää välillä tylsistyä ja muutenkin tykkään, että kehittelevät välillä itsekin sitä ohjelmaa mitä tehdä. :)
  Me oltiin alkuviikosta kolme päivää mummulassa ja loput kotona. :)

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: