keskiviikko 6. helmikuuta 2019

5 syytä onnellisuuteen juuri nyt

Moiks!

Oon aiemminkin täälä blogin puolella kirjoitellut onnellisuudesta . Mun mielestä on vaan ihana huomata se kaikki arkipäiväinen ja pieni ympärillä. Ja ehkä tämä saa sutkin miettimään mitä ihanaa sun ympärillä on. Toivon ainakin niin.  Ja tähän listaan en nyt oo laittanut niitä isoja asioita joista oon tietysti onnellinen, niin kuin perhe ym. Tässä on nyt vain sellaisia pienempiä onnellisuuden aiheuttajia!1.  Ensimmäisenä tulee mieleen meidän keittiö. Kyllä luit oikein. Mä oon jotenkin nyt ihan super tyytyväinen meidän keittiöön ja varsinkin silloin, kun se on siisti, voisin vaan ihailla sitä. Tykkään vaihdella tavaroiden paikkoja ja välillä  laittelen osan tavaroista kaappiin piiloon ja otan sieltä jotain vaihteeksi esille. Näin saa ihanaa muutosta ihan ilmaiseksi. Siis parasta! 
Mua aina vähän naurattaa, kun mietin, että meillä oli tuossa avohyllyjen kohdalla kaksi kaappia jotka oli ihan täynnä kuiva-aineita.Nyt ne mahtuu isoon kaappiin yhdelle hyllylle! Miten ihmeessä sain niillä täytettyä peräti kaksi kaappia?!

Maalaisromanttinen keittiö

2.Pestyt sohvat. Jokainen jolla on Ikean Ektorp valkoisena ja lapsia, tietää mistä mä puhun:) Tulevan lauantain synttärit oli hyvä syy heittää päällisiä pesuun ja ah, miten nautin kun sohvat on taas puhtaat. Vaikka meillä noissa päällisissä on kyllä jo aika paljon tahroja jotka ei vaan lähde. Mutta yleisilmeen saa kyllä siistiksi! Mä edelleen rakastan näitä sohvia<3

3. Lapset ja heidän leikit. Meidän lapset on nyt monena päivänä leikkineet kotia. Ihan niin, että ainakin alku leikissä on ollut jopa isommat pojat mukana. Ehkä vain rakentelemassa pesää perheen kissalle (joka on muuten melkein aina Nuutti!) tai laittamassa kauppaa valmiiksi. Mutta mukana kuitenkin. Sitä on jotenkin niin ihana seurata<3


4. Tähänkin tulee lapset ja heidän into tulevista synttäreistä. Mandi ja Rasmus on synttärisankareita, mutta ihan yhtä kovasti kaikki muutkin lapset odottavat juhlia. Sitä, että näkee kavereita ja sitä, että pääsee herkuttelemaan! Mandi on myös ihan onnessa ensi viikon kaverisynttäreistä. Hän kutsui meille kuusi tyttöä ja toivon niin kovasti, että he kaikki pääsevät tulemaan!


5. Vaikka sanoinkin, etten listaa tähän mitään isoja juttuja, niin täytyy kuitenkin olla ihan super onnellinen siitä, että ollaan saatu olla kaikki terveitä. Koululaisten luokista on melkein joka päivä joku ollut pois jo monen viikon ajan. On kuumetta ja on vatsatautia. Me ollaan onneksi vältytty noilta, ainakin vielä! Mikon kanssa pohdittiin, että kuinkahan paljon asiaan vaikuttaa se, että ollaan nyt reilu vuosi syöty koko perhe vähän vahvempaa D-vitamiinia. Koko sinä aikana ollaan sairastettu ihan super vähän. Voi toki olla ihan sattumaankin, teidä tuota!

maalaisromattinen keittiö

Tällaisia syitä onnellisuuteen mä löysin juurikin nyt. Huomennahan ne voi olla jotain ihan muuta! Mikä saa sut onnelliseksi juuri tänään?

Ihanaa keskiviikkoa sulle<3

~~Ulla~~

2 kommenttia:

  1. Ooo, ihana hyvänmielen postaus! Vastailenpa tähän ihan postauksessa!

    VastaaPoista
  2. Uhanaa, että olette pysyneet terveenä. :) Meilläkin lasten luokissa pyörii nyt vatsatautia ja toivon todella ettei se löydä tietään meille.

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: