maanantai 18. helmikuuta 2019

Ihana sunnuntai päivä

Hellou!

Jotkut päivät on vaan jollain tavalla mukavampia kuin toiset. Ootteko samaa mieltä? Ilman sen suurempia juttuja. Siis Loman alku tai reissuun lähtö on asiat erikseen.Mutta joskus ne ihan tavallisetkin päivät vaan tuntuu huippu ihanilta. Eilinen oli mulla sellainen päivä.

Syötiin aamupäivän ruoka vähän aikaisemmin ja lähdettiin läheiseen laskettelu keskukseen laskettelemaan. Sielä oli S-etukortilla kahden tunnin ilmaiset laskettelut koko perheelle, joten pakkohan se oli hyödyntää. Ihan  loistavaa, sais olla vaikka parikin kertaa talvessa.


Rasmus, Nooa ja Mikko suuntas siis mäkeen laskettelemaan ja mä sitten loppu porukan kanssa pulkkamäen puolelle. Ainut, että olin tylsä äiti ja kielsin heitä heti laskemasta pulkilla kun näin missä kunnossa mäki oli. Ihan jäässä koko pinta ja se meno oli siis ihan vaarallista. Ne tyypit jotka laski ei saanut pulkkaa/rattikelkkaa hallittua juuri yhtään ja ne jotka yritti päästä pois alta kaatuilivat. 


Aina vähän harmittaa, että täälä päin ei oikein pidetä noista pulkkamäistä huolta, jotka on rinteiden lähellä. No onneksi pulkkamäen vieressä oli kiva mäki jossa sitten meidän lapset laittoi haalarit kunnon koetukselle laskiessaan pepulla:)


Parin tuntia kului ihan hurjan nopeasti! Sää oli ihan mieletön, aurinko paistoi ja lämmitti jo ihan mahtavasti. Kaikki oli hyvällä tuulella ja sitä lasten riemua nyt on vaan niin ihana katsoa<3

Ja mikään retki ei oo onnistunut ilman eväshetkeä. Niinpä me popsittiin sämpylät nassuun ja juotiin termarista lämmintä mehua. Niin parasta!!
Mineakin jaksoi niin hienosti, vaikka päikkärit jäikin välistä. Kauhea kikatus vaan kuului, kun he tulivat vuorotellen mäkeä alas!

Rasmus ja Nooa tykkäsivät tietysti käydä laskettelemassa ja nyt odottavat kaksi kertaa enemmän huhtikuista levin reissua!Ja kieltämättä siinä auringon paisteessa, musiikkia kuunnellen tuli itsellekin jo ihan sellainen olo, että loma tule jo!! Enää about kuus viikkoa, jaksaa jaksaa!!!

Toivottavasti teilläkin on tällaisia ihania päiviä ollut lähiaikoina:)

~~Ulla~~

1 kommentti:

kommentit ovat aina tervetulleita: