tiistai 4. huhtikuuta 2017

Terassia kevät kuosiin

Hellou!
 
Mites teidän viikonloppu sujui?!
 
Me oleskeltiin kotosalla ja vaan touhusteltiin kaikkea normia. Vieteltiin karkkipäivää ja tehtiin itse pitsaa. Mikko korjaili vähän Nooan pyörää ja mä pesin ikkunoita.
 
Tänään päätin hyökätä tuon meidän etuterassin kimppuun. Sinne oli kertynyt talven aikana yhtä jos toista mm hiekkaleluja,käpyjä (?!),risuja. Raivasin kaikki ylimääräiset pois ja vaihtelin vähän keväisempää ilmettä. Sisällä ei tule keltaista, vaikka pääsiäinen tuleekin, joten sitä väriä oli ihan kiva laittaa ulos. Tokmannilta nappasin muutamat ruukkunarsissit mukaan ja ne pääsi ulos myös. Oli muuten ihana vaihtaa jo ihan ruskeat callunat noihin vihreisiin söpöläisiin! Johan niitä nyt oltiinkin jo katseltu:)
 
 
En muuten edes tiedä monettako vuotta nämä ihan samat keltaiset kynttilät on mulla, kätevästi aina tuola kaapissa odottamassa!
 
 
Eikös noiden narsissien pitäisi kestää myös pikku pakkasia?! Vai pitääkö mun nyt sitten pelätä, että palellutan ne heti..
Noita mun mumman ja paapan vanhoja maitohinkkejä on meillä vähän joka nurkalla pihalla. Jotenkin ne on vaan niin sympaattisia!! Samoin nuo vanhat puulaatikot, rakastan!!
 
Kevääksi haaveilen heinäseipäistä, mulla olis parikin eri projektia johon niitä kaipaisin. Että saapi vinkkailla jos on jollain ylimääräisiä!!
 
 
Nuutti on viimeinkin tajunnut, että nuo puut on tuossa ihan vaan ja ainoastaan koristeena. Niitä ei tarvitse myöskään järjestää joka välissä uudestaan vaan voi luottaa, että äiti kyllä tietää miten ne kuuluu olla,haha!
 
 
Sain kerrankin sanottua lapsille, että meillä on muitakin kuin valkoisia kukkia. Koko viime kesän sain kuulla,että miksi AINA vaan valkoisia kukkia. Kyllä nuo vaan näyttää niin ihanilta, kun muualla on vielä vähän jäätä ja nurmikko on...no jotain ruskean ja vihreän välimaastosta?! En malta odottaa, että pääsee ostamaan kesäkukkia!!!
 
 
Pakko vielä tähän loppuun laittaa kuva kun Nuutti pesee meidän rattikelkkaa. Kaikki muut talvijutut oon kantanut jo varastoon,mutta tuon rattikelkan naru on jäätynyt maahan!?! Hyvähän se on siis pestä, että on sitten puhtaana varastossa odottamassa ensi talvea. Kaikkea ne saa päähänsä<3
 
 
Mandi taas päätti kastella lunta, toivoa sopii, että se edes sulaisi nopeampaa tuolla kastelulla.. Kyllä, meillä on siis edelleen lunta ja jäätä oikeastaan koko nurmikko alue. Kateellisena katsoin kun tuossa keskustassa jo joku haravoi pihaansa. Meillä ei iiiihan vielä pääse haravoimaan:)
 
 
 
Miten sä laittelet pääsiäistä?! Joko teillä on laiteltu terasseja kevät asuun?!
 
Ihanaa alkanutta viikkoa<3
 
~~Ulla~~
 


1 kommentti:

  1. Oi ihania juttuja teillä terassilla! <3 Ihanaa että on kevät ja kesä lähenee kovaa vauhtia!<3 Mun piti laittaa rairuohoa mutta se jäi, ehkä kuitenkin jotain keksin pääsiäiseksi.:D

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: