torstai 6. huhtikuuta 2017

Ei, ei ja vielä kerran ei.

Uskomatonta, mutta totta. Se on tuo meidän pienen muru jota saa kieltää noin sataviiskymmentä kertaa päivässä. Milloin neiti on menossa portaisiin, milloin pieni käsi kaivelee kukkapurkista multaa, tai käsi on ojentumassa kohti takan luukkua. Huoh. Tässä vaiheessa musta tuntuu, että meidän talo on vaan täynnä paikkoja joihin neiti ei saa mennä tai koskea. Joitain juttuja nostellaan tietty ylemmäs, mutta joitakin oo kyllä sitten jättänyt paikoilleen ja kielloilla mennään.
 
 
Kiellot kyllä kuullaan ja kyllä jo tiedetään mitä ne tarkoittaa, koska usein neiti puhkeaa krokotiilin kyyneliin kun sanoo yhden kerran ei. Mutta erittäin valikoivaa kuuloa on ehkä ilmassa..
 
Mitä se äiti taas sanoo.. Edes sukat ei pysy tämän mimmin menossa mukana!!
Rakastan sitä ihmistä joka on keksinyt turvaportin portaisiin. Ja kiitän mielessäni talon edellisiä omistajia, jotka on asentanut nuo meidän portit. Muuten tämä äiti nimittäin istuisi kaikki päivät vain portailla ja estäisi pienen ihmeen kiipeilyn niissä!
 
Entäs tää kukka, jos iiiihan vähän koskisin?!?!
 
Mites sitten sohvalla tai sängyllä olo. Neidistä on tullut sellainenkin möyrästäjä, että oksat pois. Puskee päätään tyynyihin, kiipeilee, kääntyilee pyörii ja hyörii. Ja onko mitään hajua, että se sohva loppuu jossain kohtaa?! No ei!! Sängen reunallakin hän vain heittäytyy alas päin. Että sellaisia "sydän kurkussa"- hetkiä on ollut aikas monta tässä menneinä viikkoina. Hän myös nousee sohvalla pystyyn ja kaatuu pyllylleen, mitä enemmän yleisöä sitä hauskempaa. Muutenkin oon huomannut, että jos edes yksi ihminen naureskelee (tai edes huomaa) mitä Minea tekee niin neiti tekee sen ainakin viisi kertaa uudestaan. Hauskuuttajan vikaa ihan selvästi!


 
Tässä yhtenä iltana ripustelin pyykkiä ja kuuntelin, kun olkkarissa Mandi kysyi, että mitä Minea tekee kun sillä on ihan musta naama. Menin katsomaan ja tyyppi söi multaa kukkapurkista!?! Siis oikeasti!!! Mitähän tuo vielä keksii??
 
Jos oon nopee ehdin vähän maistaa ennenkö äiti ehtii kieltää...
Onneksi neidin huomio on vielä suhteellisen helppo saada käännettyä esim leluihin.
 
Muilla samaa vaihetta menossa?!
 
Mukavaa loppuviikkoa<3
 
~~Ulla~~
 

4 kommenttia:

 1. Hep, meillä! :D
  Hugo on koko ajan kiipeilemässä pöydälle tai niihin yläkerran rappusiin. Meillä oli portti, joka meni rikki ja uutta ei olla vain saatu hommattua..kielloilla siis mennään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi tsemppiä, mä en tulisi toimeen ilman porttia, tai no sitten virittelisin portaikkoon jotain muuta!
   Kyllä tämä vaihe vois mennä aika nopeesti ohi!!!:)

   Poista
 2. Kuulostaapa ihan samalta mitä meillä :D Vitsi että ne osaa olla vikkeliä ja oikeita velmuja, kun kieltää niin joko tulee velmuhymy ja se juttu tehdään uusiksi tai sitten tulee noita krokotiilin kyyneliä :D Mä yritän pitää sen periaatteen, etten siirrä kaikkia tavaroita alta pois vaan haluan, että neiti oppii, ettei saa koskea. :)

  VastaaPoista
 3. Oi tuota ihanaa ikää. :D Pitkää pinnaa äidille!

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: