keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Tänään EI menty pihalle...

Nuutin ekat sanat tänä aamuna, kun avasi kaihtimet oli: "Äiti onko tämä kesä?!" Kurkkasin ikkunasta pihalle ja voi yäks, sielähän oli satanut lunta oikein kunnolla ja maa oli kauttaaltaan valkoinen!! Ei, tämä ei nyt oikein näytä kesältä eikä kyllä keväältäkään. Ei olisi kyllä mun mielestä tarvinnut enää valkoista maata tulla!! Meillä oli jo niin suunnitelmissa terassin öljyämiset, haravoinnit oli jo aluillaan ja oltiin Mandin kanssa suunniteltu leikkimökin siivousta.
 
 
Me oltiin jo tosiaan aloitettu Mandin kanssa haravointi ja pesty varastosta leikkimökin matto valmiiksi. Ajatukset oli jo ihan leikkimökin kevät siivouksessa ja kovasti mietittiin mitä kivaa täksi kesäksi sinne keksitään. Meillähän on ollut sielä kioski yhtenä kesänä:
 
 
Ja tässä kuvaa parin vuoden takaa kesältä:
 
 
Edelleen Mandi odottaa tosi kovasti milloin leikkikeittiö kannetaan hänen huoneesta leikkimökkiin. Hän on tosi kova leikkimään mökissään, joten sitä on kiva neidille laittaa kuntoon. Lisäksi sielä on Super ihana toteuttaa kaikkia värikkäitä sisustusjuttuja mitä ei sisällä tee:) Uskon, että myös Nuutti on tänä kesänä leikkimökin ahkera käyttäjä.
 
Koska sää oli mitä oli ja osin ehkä siksikin, että noilla muruilla sujui leikit tosi hienosti, olin vailla tekemistä. Tuli selailtua blogeja ja Miran ihanasta Prinsessajuttu-blogista löytyi niin suloisia virkattuja macarons leivoksia,että oli aivan pakko kokeilla tehdä näit itsekin. Mandi sai valita näihin itse värit mun lanka valikoimasta.
 
 
Nämä on kyllä vähän paksumpia versioita kuin nuo Miran omat, mutta ei anneta sen haitata:)
 

 
Nyt olis leikkimökkiin jo jotain uusia juttuja valmiina. Ja jos nuo säät nyt tuollaisina jatkuu, niin tässähän ehditään uusia koko sisustus:)
 
 
Saas nähdä millaisessa säässä saadaan Vappua juhlia. Meillä oli suunnitelmissa aloitella grilli kautta,mutta ei se oikein nappaa jos grillaaja saa olla toppavaatteissa. Paitsi eikös joku mainoskin ollut, että aina on hyvä sää grillata:) En allekirjoita!
Ajattelin myös väkerrellä lapsille jättisaippuakupliin ainetta, mutta sekin vaatisi edes hiukan parempaa säätä. Eipä sillä, käly on tulossa perheineen meille, eli aika kyllä kuluu vaikka taivaalta sataisi mitä!
 
Nyt iltapuuhiin, Ihanaa keskiviikko illan jatkoa teille jokaiselle<3
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja olet virkannut leikkimökkiin! Mielenkiinnolla jä odottamaan millainen sisustus leikkimökkiin tulee tänä vuonna. Meillä on vielä grilli ostamatta, joten saa nähdä milloin aloitetaan grillikausi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Joo saa nähdä mitä kivaa me tuonne leikkimökkiin keksitään tänä kesänä. No ei oo ainakaan kiirettä grillin ostolla, jos säitä katselee :D

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: