keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Kurkataanko meidän makuuhuoneeseen?!

Moiks!
 
Vitsi tämä pääsiäisen jälkeinen aika on mennyt putsatessa taloa suklaasta. Nuutti tuhos yhden nojatuolin olkkarissa ihan totaalisesti suklaalla. Tässä kohtaa oon niin kiitollinen irrotettavista päällisistä,jopa siinä rungossa:)  Viimein on kaikki suklaat tuhottu ja normi arki (karkkipäivineen) on erittäin tervetullut!!
 
Olkkarista tulee laiteltua eniten kuvia blogiin, varmaan jo ihan siksikin että sielä näkyy meillä eniten vuodenaikojen (ja mun mielihalujen...) vaihtuminen. Mutta tällä kertaa ajattelin kuvailla vähän makkaria, tässäpä muutamia räpsyjä.
 
Huomatkaa tämän hetken kuumin sisustustrendi; kissan kiipeilypuu. Tähän se vedet silmissä naurava emoji! Sänky on taas vaihteeksi näin päin, koska tuon pinnis on samassa huoneessa. Päiväpeitto sai vaihtua kevääksi ja kesäksi valkoiseen, raikastui koko huone kummasti.
Ai, että mä täälä yksikseni naureskelin tuolle viltin laittamiselle. Mikko olis niin pyöritelly silmiään, jos olis nähnyt kuinka moooonta kertaa mä sen siihen heitin/laitoin:D
 
 
Oltiin joku kerta Lapualla kirpparilla ja sieltä lähti mukaan tämä ihan tuunattu ikkunankehys. Hauska sinänsä, että Mikko kulki mun edellä ja jonkun hyllyn päässä tuumas, että mä tiedän jo mitä sä meinaat ostaa. Aika hyvin vaimonsa tunts, koska tämä kainalos mä tulin sitten sieltä samalta hyllyltä! Eihän sitä nyt vaan voinu sinne jättää!!
 
 
 
Yöpöytä on Ikean ja oon sitä monta vuotta haaveillu. No tämäkään yksilö ei oo sieltä ostettu vaan pikkusiskon peruja. Ja ajatelkaa tuo Ikeasta ostettu kukka on edelleen elossa!!!Nyt vois jonku ristin peräseinään käydä tekemässä, siitä on kuitenkin jo kohta puoli vuotta kun tuo meille tuli. Ihan oon odottanut, että milloin se rupeaa tiputtelemaan lehtiä. Toistaiseksi se on pitänyt kaikki tiukasti kiinni itsessään. Jippii!!
 

 
Tuosta tapetista tykkään tosi kovasti vieläkin, vaikka tähdet on varmaan jo ihan totaalisen so last season. Onneksi meidän talossa nyt muutenkaan mennä ihan aallon harjalla!
 
 
Pakko laittaa kuvaa, kun meidän pikku neiti vähän sisusti eteistä. Eli mullahan oli (kyllä OLI) peili tuossa tauluhyllyllä. Fiksuna naisena olin laittanut siihen peilin reunalle pallovalot roikkumaan, joista meni johto sitten alas pistorasiaan. Arvaatteko jo?! Juups, Minea otti sitten ja kiskaisi koko peilin sieltä alas. Pääasiahan tietysti oli, että neiti itse oli onneksi sivussa. Säikähdettiin kaikki tosi kovaa, Minea eniten, kun vieressä oli.
Nyt sitten vaan mietin hommanko uuden peilin vaiiii...Keksinkö jotain muuta. Pakko siihen oli heti jotain nostaa, näytti niin tyhmältä ihan tyhjänä. Harmitti kyllä niin kovaa, varsinkin kun olin jo muutenkin ajatellut laittaa nuo pallovalot tuohon linnunhäkkiin. Olis pitänyt olla vähän aiemmin asialla niin meillä olis vielä peili..No omaa tyhmyyttä!
 
 
On se mukava kun ei tartte enää yksikseen sisustella, tosin meillä taitaa olla vähän erilainen tämä sisustus maku:D
 
Meillä on tänään jännä ilta, Mandi lähtee ensimmäistä kertaa kaverisynttäreille kerho kaverinsa luo. Vissiin vähän perhosia vatsassa neidillä, kun koko päivän on asiasta puhuttu ja mietitty tarkkaan mitä laitetaan päälle.
 
Ihanaa keskiviikon jatkoa<3
 
~~Ulla~~
 


4 kommenttia:

 1. Kaunis makkari ja ihana tuo tapetti, sopii teille hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi!
   Munkin mielestä tuo tapetti sopii meille just kivasti:)

   Poista
 2. Ihana kattolamppu! Mää oon mieltyny tohon Ikean Hemnes-sarjaan ja sitä löytyyki jo yöpöytää,lipastoa.. Ja onneksi pääsiäinen meni! Meillä juhlittiin sillon 4v.synttäreitä.vieraat oli tuonu lapsille munia ja neiti sai muoviastiastob.lopulta oli Kaikki munat avattu ja suklaata käytettiin ruokaleikeissä.itteä eniten ehkä ärsytti et miksei ketään aikunen puuttunu! Onneksi taakse jäänyttä.. Löytyykö teiltä muuten kompostoria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, tykkään itsekin tosi kovaa tuosta lampusta!
   Joo siis meillä oli kans tuota suklaata joka nurkka täynnä vaikka kuinka yritin lapsille sanoa, että syövät pöydässä! Tuo on kyllä inhottavaa vaan katsoa vierestä kun toisten lapset rellestää..
   Meillä ei oo kuin lehti kompostori.

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: