maanantai 15. helmikuuta 2016

Viimeinkin synttärit!!

Noin tuumasi meidän neiti sunnuntai aamuna=)
 
Jouduttiin tosiaan sairastelujen vuoksi siirtämään Mandin ja Rasmuksen synttäreitä ja nyt viimein eilen saatiin ne juhlittua.
 
Kuvia tuli kyllä ennätys vähän. Kaikki aika meni kahvia keitellessä ja vieraiden kanssa jutustellessa. Huomasin illalla, että tarjottavistakaan ei tullut yhden yhtään kuvaa?!!
No joskus näin.
 
Neiti 5-vee meinasi pukea Pomp de Luxin tylli unelman heti aamusta päälleen, mutta sain pidettyä pääni ja juhlamekko puettiin vasta ruuan jälkeen=) Tuo on kyllä mun ehdoton lemppari noista pompin mekoista,niin ihanan muhkea.
 
 
Mandi toivoi meiltä lahjaksi pikku legoja. Ostettiin tuollainen tuhkimon vaunu pakkaus, jossa oli vielä vähän helpommat ohjeet kuin muissa pikku legoissa.

 
Meidän 9-vuotias poitsu toivoi uutta kelloa. Hommattiin tuollainen Leijona junior kello, josta Rasmus tykkäsikin tosi paljon.

 
Mandilla ja Emma-serkulla oli niin vauhdikkaat leikit, että tuli ihan posket punaisiksi! kauhea kikatus vaan kuului alakertaan=) Mekotkin on MELKEIN ojennukses...
 
Pojilla oli vähän rauhallisempi meno.
 
Nuutti herkutteli enemmän kuin laki sallii, mutta se silloin tällöin suotakoon. Tässä kytsitään mitä iskän lautasella on<3
 

 Vieraiden lähdettyä meillä hiljeni koko talo, kun kaikki muksut rupes kasailemaan legoja.
No Nuutti nyt touhus omiaan, mutta muut.
 
Ihanat juhlat ja olo niin ihana, kun ne on nyt järjestetty!!! Taas saa hetken keskittyä ihan tähän normi arkeen=)
 
Mukavaa alkanutta viikkoa ystäväiset!
~~Ulla~~
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: