maanantai 8. helmikuuta 2016

Vihdoin terveinä!!!

Hellou, pitkästä aikaa!!
 
Eipä oo meillä aiemmin influenssaa sairasteltu ja jos multa kysytään niin voidaan jättää tuo kokemus yhteen kertaan. Kaikki muut sairasteli viime viikolla paitsi Mikko. Lapsilla kuume heitteli neljä päivää 39 asteessa ja oikeasti sai melkein väkisin juottaa toisille mehua. Ruokaa ei mennyt moneen päivään kuin lusikallinen per päivä. Totaalista sohvalla ja sängyillä makoilua. Itsellä ei noussut kuume, mutta olo oli muuten ihan uskomattoman huono. Ei ollut voimia tehdä mitään. Siis MITÄÄN!!!
 
Sisko oli meillä koko viikon ja nauroinkin hänelle, että ainakin tuli nyt viikko levättyä. Ollaan nimittäin nukuttu parin tunnin päikkäreitä ja illalla oltiin jo puoli kymmenen sängyssä. Talo näytti lauantaina kauhealta. Siis siltä,että kukaan ei ollut imuroinut noooo...viikkoon?! ja koko joukko oli vaan makoillut.Vilttiä ja tyhjiä pillimehu purkkeja löytyi vähän joka nurkasta.

 
 Taas osaa toiseen tyyliin arvostaa terveyttä.
 
Viikonloppu meni siivoillessa ja toipuessa. Ja ihmetellessä sulavia kinoksia. Onpa kurjaa jos lunta ei saada enää!!
 
Tein muuten jo tiistaina fiksun liikkeen ja laittelin sukulaisille viestiä,että Rasmuksen ja Mandin synttärit siirtyy. En olisi millään jaksanut järjestää niitä viime lauantaille. Nyt on sitten viikko aikaa siivoilla ja leipoa, sunnuntaina kun tulee tupa täyteen vieraita=)
 
Tällaisia yleispäivityksiä tähän maanantaihin, toivottavasti ootte pysynyt terveinä=)
 
~~Ulla~~
 


2 kommenttia:

 1. Mukava kuulla että olette parantuneet.♥
  Kamalasti on kaikkea nyt liikkeellä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuntuu,että nyt on kyllä ihan tosi paljon tauteja liikkeellä. Mutta toivotaan,että tuossa oli nyt meidän sairastelut hetkeksi aikaa!!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: