maanantai 22. helmikuuta 2016

Voi ihana lumi!!!

Hellou!!
 
Voi hyvä ihme miten ihanaa on kun tuota lunta on nyt tullut. Olis ollut vähän turhan pitkä kevään odotus jos nyt jo olis lumet sulanu pois kokonaan. Me ollaan nautittu lumesta oikein kunnolla. Ihana kun itse saa tehdä lumitöitä, mutta lunta on kumminkin niin vähän,että se ei oo sinänsä mitenkään raskasta. Lapsilla piisaa tekemistä ja pihalle lähdetään ihan innossa joka kerta. Välillä tuntuu, ettei vaatteet ehdi edes kuivua, kun jo huikataan, että " äiti me mennään taas pihalle"!
 
Nuutti istuis koko ulkoilun ajan vaan rattikelkan kyydissä=)
 
 

Mandi on toinen joka aina vaan huikkii, etät "kuka vetää mua?". Mutta neiti tykkää kyllä tosi kovaa laskea myös meidän pihassa olevaa mäkeä, niin pulkalla kuin liukurillakin=)
 
 
Mikko rakensi lasten kanssa iiiison lumiukon. Toki siinä kävi niin, että lapset tuli yksitellen sisälle ja Mikko jäi viimeistelemään ukkoa=)
 
 
Mun ajatukset on jo tuolla hieman kylmän näköisellä kasvimaalla ja -huoneessa. En malta odottaa, että pääsen istuttelemaan siemeniä ja seuraamaan niiden kasvua lasten kanssa. Suunnitelmissa on myös laajentaa mansikkamaata jaaaa...no vaikka mitä=)
 
Onko sielä ruudun toisella puolella ketään viherpeukaloa?! Joko on tsekattu mitä laitatte kasvamaan?! Meille tulee ihan perus tomaattia ja kurkkua kasvihuoneeseen, pihalle perunoita, porkkanoita,herneitä ja salaattia. Näillä ainakin aloitetaan, katotaan mitä sielä sitten loppujen lopuksi kasvaa=)
 
 
Mukavaa alkanutta viikkoa tyypit!
 
~~Ulla~~
 


4 kommenttia:

 1. Jos kommentois taas tähän yhteen kaikki luetut postaukset! Siis oliko tosiaan viime kesältä se kuva terassilta muksuista?! Miten paljon ne on kasvanu, siinä näytti ihan pikkusilta vielä :O Ja aivan mielettömän ihania löytöjä kirpparilta, täällä ihan sydämenkuvat silmissä! Niin loistava tuo lumiukko :'D -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kattoin ittekki,että on ne vaan hurjasti kasvanu nuo muksut viime kesästä!! Oli kyllä oikein löytöjä isolla L:llä<3 Lumiukko on erittäin Mikkomainen;)

   Poista
 2. Mukavia lumipuuhia ollut teillä siellä :) Täällä asustaa kanssa kaksi pientä tyttöä jotka on ihan hulluna lumeen! Jäin muuten lukijaksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sitä lunta on nyt tullut, tällaisia talvia lisä pliis!! Kiva kun jäit lukijaksi<3

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: