maanantai 25. toukokuuta 2020

Puistoilua

Heipsan ja ihanaa alkanutta viikkoa!

Meillä alkoi viikko heti aamusta Nuutin hammashoitaja käynnillä. Lupasin, että sen jälkeen käydään vielä hammashoitolan lähellä olevassa leikkipuistossa touhuilemassa. Me käydään aika harvoin missään puistoissa, siis oikeasti ollaan oltu tasan kerran tänä keväänä ennen tätä päivää leikkipuistossa. 

leikkipuistossa

Niinpä voitte vaan kuvitella sen riemun mikä Nuutilla ja Minealla oli kun ajettiin puiston pihaan:) Ja kuluihan sielä nyt ihan super kivasti aika! Hassun huoletonta itselle tuo puistossa olo, kun molemmat pääsee jo niin hyvin itse kiipeilemään kiipeilytelineissä ja liukumäkeen, että lähinnä sitten itse vaan istuskelin ja ihailin heidän taitoja. Meidän lapset on usein puistossa just niitä jotka huutelee, että "äitiii, kato kuinka mä kiipeän tänne" tai "äitiii, kato kuinka mä osaan laskea täältä". Ja mähän sitten katson ja kehun<3


Niin nautin näistä rennoista päivistä, kun saadaan vielä lähteä kun halutaan ja näiden kahden kanssa, kun pystyy jo vähän venyttää niitä ruoka-aikojakin. Vauvan kanssa toki pystyy lähteä myös, mutta on se sitten vähän toisenlaista lähtemistä. 

Päätettiin pienten kanssa, että koska koululaisetkin retkeilevät tällä viikolla, niin mekin käydään vielä toisessakin puistossa tällä viikolla! Mikäs tässä on retkeillessä, kun säät on mitä ihanimmat:)


Nuutti nappas kännykällään muutamat pokemonit puistossa, näitäkään kun ei meidän omasta pihasta oikein löydy. 


Koululaisilla on viimeinen viikko menossa koulua ja sitten olisikin odotettu kesäloma edessä.  Heillä on ohjelmassa pyöräretkiä ja uuteen kouluun tutustumista. Meidän lapset aloittavat siis syksyllä kaikki uudessa koulussa, kun tuo ihana,pieni kyläkoulu suljetaan. Itseä harmittaa tämä kovasti, koska ollaan tykätty tosi paljon siitä, että lapset ovat pienessä koulussa. Kaikki tuntee kaikki ja opettajat ovat tosi hienosti puuttuneet mm kiusaamiseen. Toivotaan, että uudessa koulussa lähtee kaikki yhtä hienosti menemään, kuin vanhassakin koulussa.
Niin hurja miten nopeasti aika kuluu. Mutta toisaalta niin ihanaa kun saadaan ottaa kaikilta herätykset pois, no okei Mikko raukka joutuu jatkaa vielä, mutta me muut. Tervetuloa hitaat aamut!! Pitkälle nukkuminen taitaa jäädä haaveeksi, kiitos tuon kuvassa näkyvän pikku pojan, mutta nukutaan sitten päikkäreitä. 

Onko teidän kesäloma jo nurkan takana vai vieläkö saatte ahkeroida useamman viikon?

Aurinkoisia päiviä teille!

-Ulla-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: