keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Diili beben kanssa.

Mä oon tehnyt meidän beben kanssa diilin, et milloin saa syntyä. Koska sehän tunnetusti auttaa ihan hirveästi;)

Hän ei saa tulla maailmaan ennen kuin oon pessyt loput matot, koska let's face it, ne jää pesemättä jos en niitä etukäteen pese. 

Myöskään ennen ikkunoiden pesua on ihan turha edes kuvitella tulevansa maailmaan. Onhan se paljon mukavampi imettäessä katsella puhtaiden ikkunoiden läpi, kuin noiden joissa on taas jotain mystisiä sormenjälkiä. Ja  kai bebeliini ottaa sitten huomioon siitepöly ajan, se vasta on kurja jos jää ikkunoihin!

Ja hei mites kaikki pihahommat? Niistä ei ainakaan tuu mitään jos bebe päättäis tulla aikaisemmin maailmaan.

ennen synnytystä

Tämä lista on oikeasti ihan loputon. Sitä mukaa kun saan tehtyä jotain, keksin kolme uutta juttua tilalle. Ja kun ne jotkut jutut nyt vaan putkahtaa ajatuksiin ja ne on pakko toteuttaa samalla sekunnilla. Niin kuin tuo eteisen seinän maalaaminen. Sain ajatuksen ja seuraavana päivänä olin jo maalipenssselin kanssa heilumassa.

Näin mulla on ollut kyllä joka raskauden lopussa. Ja nyt kun kesäkuisten face ryhmään on jo ensimmäiset vauvat syntynyt hiipii itselle vähän paniikki, että ehdin tehdä edes osan noista jutuista mitä haluan. 

Vaikka jos bebe päättäis nyt syntyä, niin tiedän, että en miettisi näitä asioita enää hetkeäkään, silloin tulee niin paljon isommat jutut päällimmäisiksi. 

Tällä viikolla päivät on kulunut kaappeja ja leluja läpikäyden. Meidän pihassa on käynyt ihan hurja liikenne, kun ihmiset ovat noutaneet roskalava ryhmään laittamiani tavaroita. Mutta oikeasti, voiko enää kätevämpää olla?! Saa vaan pakata tavarat pussiin ja laitella portaille ja sieltä ihmiset on käynyt sitten vuorotellen niitä hakemassa omien aikataulujensa mukaan. Onko sulla tapana antaa tavaroita, vai viskaatko mieluummin roskiin? Tai viet hyötykäyttöasemalle?

Mehän siis vietiin vaatimattomasti myös hyötykäyttöasemalle peräkärryllinen tavaraa. Että tuota, herää kysymys mistä nämä kaikki meille tulee?!Mutta ah se fiilis kun kaikki turha on poissa kaapeista. Niin parasta!!

Mä kyllä myyn kaiken mitä voi, mutta paljon on sellaisia juttuja mistä tiedän, että esim kirpparilla ei euroa enempää saa. Siispä annan ne mieluummin eteenpäin.  Ja se hyvämieli mikä itselle tulee. Ihan huippua! Meiltäkin haki yksi pikku poika ison pussillisen pikkuautoja ja mä meinasin ihan liikuttua, kun hän oli vaan niin innoissaan niistä<3  

No niin, takaisin aiheeseen, meinas vähän karata juttu sivuraiteille:)


suurperhe ja vauvantulo

 Mä tiedän, että tämä touhu menee jo varmaan ihan yli,mutta toisaalta oon miettinyt, että mikäs tässä jos energiaa on.  Niin ja tietysti se , että ei tuu mitään kipuja. On ainakin sitten kaikki tavarat käyty läpi ja kaapit kuosissa, kun vauva syntyy.

Ja ettei kukaan nyt huolestu, niin kyllä mä oon tällä viikolla ottanut myös reilun tunnin päikkärit joka päivä:) Että pysyy homma jotenkin edes balanssissa!

On ollut hassua, kun lapset on palanneet kouluun, niin pääsee heti aamusta touhuilemaan omia juttuja. Etäkoulun aikaan, kun päivän ensimmäiset 2-3h meni aina lasten kouluhommien parissa. Ja tokihan mulla on nytkin Nuutti ja Minea kotona, mutta he leikkivät niin hienosti omia leikkejä, että ehdin kovasti vaikka sitten maalailla niitä seiniä:)

Onko sulla ollut äitiyslomalle To do-listaa (kasvavaa sellaista...) vai ootko pystynyt ottamaan tämän ajan ennen vauvan syntymää rennosti?

 Koska siis  mäkin välillä ajattelen, että nyt kannattais kyllä viettää myös niitä päiviä, että höllää kunnolla tätä menoa. Jos vaikka tekis pelkkiä käsitöitä siinä samalla, kun makoilee sohvalla. Ja se toimii tosi hienosti siihen asti, kunnes istun sohvalle ja saan ajatuksen, että itseasiassa pesuhuoneen seinät ja lattia pitäis pestä. Ja jos ihan nopeati myös pesis pihasaunan... Ja taas mennään:D

Ehkä mä istun sitten beben kanssa siinä sohvalla<3

-Ulla-

3 kommenttia:

 1. Ahkera sinä! Ja se on niin parasta kun pääsee toteuttamaan ideoita samantien :D -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thaaanks!
   Joo siis mikään ei oo niin ihanaa, kun pääsee heti toteuttelemaan suunnitelmia!

   Poista
 2. Hienoa että olet noin energiaa täynnä! Ite olin haaveillut aktiivisesta älomasta mutta en lopulta oikein jaksanut ja jotenkin ehtinyt ja pää ei toiminut joten ei tullut ideoitakaan... Turvotus alkoi kiihtyä ja paineet samaten. Onnellisia silti oltiin.

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: