torstai 16. huhtikuuta 2020

Puita, puita ja vähän vielä puita.

Jeps. Siinä tiivistettynä meidän pääsiäinen. Lauantaina oltiin anopin luona porukalla pilkkomassa puita, illasta oltiin sitten jo kotona viemässä niitä puuvarastoon. Ja sitä jatkui sitten vielä sunnuntai,maanantai ja vähän vielä tiistai aamunakin. Voin kertoa,että ihan vähän tuntui lihaksissa ja sunnuntaina iltapäivällä tuntui jo masussakin niin, että jouduin luovuttaa ja mennä lepäilemään. 

Mua harmittaa aina ihan tosi paljon jos joudun raskauden takia jättää jotain tekemättä. En tiedä miksi, koska esim Mikko ymmärtää aina tosi hyvin ja ei tarvitse muuta kuin vähän hieraista masua ja hän on kyselemässä, että "tuntuuko pahalta". No onneksi lepääminen auttoi ja seuraavana päivänä jaksoi taas normaaliin tyyliin!


Ja hei nyt on syksyä ja ensi talvea odottamassa täysi puuvarasto ja aika voittaja fiilis!! Mikon kanssa oltiin kyllä niin ylpeitä meidän lapsista jotka jaksoi joka päpivä osallistua ilman nurinoita puiden kantamiseen. Luvattiin heille pienet palkatkin, kun heistä oli oikeasti ihan tosi iso apu! 

Ja missä säässä me tuota puusavottaa jouduttiin tekemään. Lunta/räntää/vettä satoi melkein koko ajan!! Meille tuli maahankin taas useampi sentti lunta ja voin kertoa, että ihan ei jaksanut innosta hihkua! Nyt onneksi on suurin osa jo sulanut pois ja odotan niin, että piha kuivuis kunnolla ja pääsisin sinne touhuilemaan oikein ajan kanssa.

Terassin sisustus suunnitelmat käy jo niin kuumana, että nauroin Mikolle, että me joudutaan varmaan kohta tehdä joku laajennus osa tuohon terdeen, että mä saan sinne kaikki mitä haluan :) Mutta voi, en malta odottaa, että pääsen sen kimppuun!!

Ja vois myös olla, että oon keksinyt Mikolle pari projektia pihalle. Toinen liittyy lapsiin ja leikkimökkiin ja toinen kasvimaahan ja heinäseipäisiin. Katotaan saadaanko valmista vai jääkö nämä vaan idea asteelle.

Hei ja sivu kommenttina. Tässä kuvassa näkyy meidän olohuoneen uusi seinän väri. valkoinen sai väistyä kivenharmaan tieltä! Ja mä suorastaan rakastan tuota sävyä. Tuo niin ihanasti valkoisen esille<3 


Arvatkaa, kun mä oon tälläinen erilaisten listojen tekoa rakastava ihminen. Ja menin sitten tekemään listan mitä kaikkea pitää tehdä äitiyslomalla, koska miksi ei. No se listahan pitää sisällään 99.5%  siivous juttuja. Siis  ihan esimerkkinä mattojen pesua, kaappien järjestämistä, uunin pesua, saunan pesua ym. No siinä kävi sitten vähän sillä tavalla, että nyt teen siitä listalta aina jotain joka päivä. Hah. No ehkä mä sitten äitiyslomalla vaan oon ja nautin olosta:)


Mitä juuri sulle kuuluu tänään?Onko sulla mitään suunnitelmia pihaan tai terassille/parvekkeelle tälle keväälle?

-Ulla-


2 kommenttia:

  1. On vaikka mitä suunnitelmia, kun vaan jossain välissä ehtisi toteuttaa. Ehkä uskaltaudun hakemaan puutarhaliikkeestä jotain tarvikkeita jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  2. Kaikkista tylsintä on et ideoita ois vaikka kuinka paljon mutei yksinkertaseen oo aikaa kaikkia toteuttaa, ja ku suurimpaan osaan tarttisin vielä miehen apuja. Koristekaivoa aloin eilen, kattoo kuin pitkälle pärjään ilman apuja 😂 Ja luoja..kuinka paskaset ikkunat meillä on!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: