torstai 13. kesäkuuta 2019

Joko pian mennään?!

Tai "joko pian on perjantai". Näitä kysymyksiä on meillä kyselty nyt super ahkerasti tällä viikolla ja aamu alkaa sillä, että lasketaan montako yötä on perjantaihin. Ja eihän siihen enää montaa ole! Huomenna lähdetään siis kohti Turkua ja risteilyä. Niin ihanaa, kun varattiin tähän kesän alkupuolelle tuo risteily.Tulee just kivasti katkaisu arjen touhuihin.  
Saatiin Mikon kanssa molemmat sovittua vapaaksi koko perjantai, joten suunnitelmissa on suunnata heti aamupalan jälkeen autoon ja ajella Turun suunnalle.


Mä jo ehdin lapsille sanoa, että kun heillä on kaikkea kivaa luvassa laivalla, niin saavat kestää mun superpikakierroksen Ikeassa. Eikös hyvää neuvottelua:) Mulla on vaan sellainen pieni lista sinne, joten ei kauaa mene. Tai niin mä nyt lapsille, Mikolle ja ehkä vähän itsellenikin vakuutan. 

Laivalle meno isolla perheellä on ehkä muuten se kaikkein helpoin reissu pakkaamisen suhteen. Tarvitaan vaan vähän vaihtovaatteita, isommille piisaa yleensä vain vaihtopaita. Ei tarvitse varautua miljoonaan eri säähän, ei tarvita monia kenkiä, ei tarvita leluja. Miten helppoa!! Ja nyt lähdetään ensimmäistä kertaa ilman matkarattaita liikkeelle. Tätä kyllä vähän jännitän, että onko sitten kuitenkin virheliike, mutta koska Mikko ääneen lupas, että hän sitten vaikka kantaa Mineaa(pitäisköhän tuo vaatia kirjallisena?!), niin koitetaan!


Meidän lapset jaksaa vuodesta toiseen innostua laivalle lähdöstä ja pienet varsinkin odottaa niin kovasti muumien ja Harri hylkeen näkemistä, bingoa ja poskimaalauksia. Mä taidan odottaa eniten sitä aamupalaa:) Jaaa ehkä myös taxfree ostoksia(lue= herkkuja)!! Ja tietysti sitä, että saa ihan rauhassa keskittyä vain omiin lapsiin ja heidän iloon, niin parasta<3

Joko te ootte ehtineet tehdä tälle kesälle reissua?!

Super ihanaa viikonloppua teille, missä ikinä sitä vietättekin<3

-Ulla-

P.s reissutunnelmia pääset seurailemaan instassa @unelmienelamista

5 kommenttia:

 1. Ihanaa reissua teille! <3
  Laivalla olo on ihan parasta pienten lasten kanssa ja toki isompienkin. Meillä ainakin tytöt taas kyselivät, olisiko päivä Tukholmaan-reissua tiedossa :)

  Itse ei olla vielä kauheasti kesään ohjelmaa suunniteltu. Suomi-matkailu on aina mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Laivalla on kyllä niin kivaa.Meilläkin lapset odottaa aina tuota niin kovasti ja suunnittelevat mitä ostavat taxfreesta!
   Suomi-matkailu on meidänkin juttu!

   Poista
 2. Risteilyt on kyllä lasten kanssa kivoja. Moneen vuoteen ei ole tullut risteilylle lähdettyä kuin siirtymämielessä, mutta nyt lasten kanssa siihen on tullut ihan uusia ulottuvuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Sielä on just sopivasti ohjelmaa ja aika menee kivasti. Toki aika poikki sitä on itse kun kotimatka alkaaa,mutta on se kaiken sen arvoista.

   Mekään ei olla käyty kertaakaan laivalla ennen lapsia. Ja nyt ollaan sitten joka kesä suunnattu laineille:)

   Poista
 3. Laivareissut on kyllä lasten kanssa sitä helpointa lomailua! Ja lapset viihtyy! Meilläkin on helmikuusta, eli edellisestä reissusta, alkaen kyselty, että milloin taas mennään, mutta me ei nyt taideta ehtiä ennen kuin syksyllä seuraavan kerran. :D

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: