maanantai 17. kesäkuuta 2019

Family time!

Hellou!!

Ihana kun perjantaina herättiin,niin lapset oli heti ihan innoissaan. Pientä häsellystä oli tietysti ilmassa, vaikka yritinkin ennakoida kaiken valmiiksi illalla. Mutta aamupalan jälkeen päästiin heti liikkeelle kohti Tamperetta. Tehtiin ihan vaan pika visiitti Ikeaan, jossa syötiin ja mä kävin juoksu jalkaa nappaamassa jotain pientä kotiin. Eli kynttilöitä, aluslakanan meidän sänkyyn, Minean ja Nuutin vaatehuoneeseen lisää laatikoita, että pystyviikkaus luonnistuu vähän helpommin. Niin ja vielä yksi lasinen eväsrasia lisää. Ne on olleet ihan super käteviä!

laivalla lasten kanssa

Masut täynnä oli hyvä jatkaa matkaa kohti Turkua ja seikkailupuistoa. Ja vitsit on niin ihana, kun lapset muistaa jo noita paikkoja ja osaavat niitä odottaa. Nytkin jo autossa suuniteltiin mitä seikkiksessä tehdään ja mietittiin onko sielä jotain uusia eläimiä. Niin kiva kun seikkiksessä pääsee ihan ilmaiseksi kurkistelemaan eläimiä. Pikkukilit ja puput oli meidän lasten suosikkeja.

Laivalle haettiin vähän mansikoita ja pensasmustikoita herkuteltaviksi.  Niin ihanaa, kun on keäs ja melkein joka kaupan nurkalla on myynnissä marjoja! Onko teillä tapana ostaa noita mansikoita ym kun menette esim puistoon tai rannalle?  Meillä ne on varsinkin kesälomareissujen The juttu. Ehkä jo ihan siitäkin syystä, että meillä päin noita on vähemmän myynnissä:)

Baltic princess

Siljan terminaalissa mua jaksaa aina ihmetyttää se miten aikuiset ihmiset on aina kiilaamassa ensimmäisenä laivaan. Yritä siinä sitten tuollaisille 3- ja 5-vuotiaille selittää, että me ehditään kyllä laivaan, vaikka odotetaan vähän aikaa. Murrr. Sais kyllä lapsiperheet olla sielä ensimmäisenä menossa, uskoisin, että ne pikku lapset on ihan vähän enemmän odottaneet sinne laivaan pääsyä. 


Mun oma yö meni jotenkin ihan penkin alle. Minea otti ja tippui kaksi kertaa sängystä(toista kertaa hän ei itse edes huomannut), ja jotenkin vaan olin joka kolahduksella hereillä. 
Onneksi ihana aamupala pelasti mun päivän. Oli niin ihana, kun Mineakin jaksoi jo istua vaikka kuinka kauan aamiaisella ja saatiin ihan rauhassa herkutella. Tämä lupaa hyvää meidän tulevaa hotelli reissua ajatellen!

Ihan uskomatonta miten hyvin aika laivalla kuluu. Ohjattua ohjelmaa on just sopivasti ja siinä välissä ehdittiin käydä vähän kannella nauttimassa auringosta ja leikkipaikassa touhuilemassa. Pienet oli ihan onnessa kun pääsivät leikkimään  Harri Hylkeen, Pikku Myyn ja Muumipeikon kanssa. 


Minea heräsi ihan tosi aikaisin ja me otettiinkin pikku neidin kanssa päikkärit hytissä, että jaksettiin risteily loppuun asti.  Taxfreestä käytiin ostamassa kotiin karkkia,allekirjoittanut tyhjensi todella tehokkaasti suklaahyllyjä...tervetuloa bikinikesä:) Niin ja mä löysin itselle uuden ihanan hajuveden. Kesän tuoksu on löytynyt!

Vaikka aamupala onkin niin ihana laivalla, on se yhdessä vietetty aika vielä ihanampaa. Se kun voit ihastella lasten värityskuvia, tai miten hienosti he laskevat liukumäkeä pallomereen. Tai voit lasten kanssa osallistua pikku myyn leikkeihin, istua sun rakkaan vierellä ja tietää, että se nauttii siitä samasta yhdessä olosta.

viisi lasta


Tällä jaksaa seuraavaan reissuun asti!!

Ihanaa alkanutta viikkoa!!

-Ulla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: