tiistai 11. kesäkuuta 2019

Synttärit juhlittu

Hellou!

Viime lauantaina vietettiin meillä Nooan 11-v, Nuutin 5-v ja Minean 3-vuotis synttäreitä. Kaikkiin juhliin olisi tullut suurin piirtein samat vieraat, joten toteutettiin ne edellisten vuosien tyyliin yhteis synttäreinä. 


Mä huomaan joka vuosi ihan saman asian ja se on se, että mä oon ihan liian vaativa siivoilun suhteen juhlia järjestettäessä. Oon melko varma,että kukaan vieraista ei huomannut meidän siivottuja keittiön laatikoita:) Mutta jotenkin juhlat on hyvä syy saada itsensä motivoitua kunnon siivoamiseen. Onpa nyt sitten nekin läpi käyty.
Tuleeko sun siivoiltua tavallista paremmin ennen juhlia? Sinänsä se on aika turhauttavaa, koska juhlien jälkeen sitä saa heilua ainakin imurin kanssa, kun joka paikassa on jotain murua:)


Viime viikkohan oli sitten ihan mielettömän lämmin. Mittari näytti pikkusen vajaata 30 astetta melkein koko viikon. Aika kivat leivonta säät, you know! Leipomiset jäikin sitten suosiolla perjantaihin. Onneksi kaikki mitä olin suunnitellut oli leivottu jo reilussa tunnissa.
Meillä oli tarjolla tällä kertaa suolaisena vain wrappejä ja Lidlin pikku pitsoja. Makeana tarjottavana oli sitten kinuski-vadelmajuustokakku, mansikkabrita ja brookiessia. Lapsille oli lisäksi keksejä, suklaapatukoita ja karkkia. Siis kunnon sokeri överit.


Lapset sai ihan huippu kivoja lahjoja  ja niillä on nyt leikitty tosi paljon tällä viikolla. Niin kiva kun juhlia on järjestää, niin se tunne illalla kun vieraat on lähtenyt (ja sulla on kakkua lautasella) on aikas ihana. Seuraavat synttärit meidän perheessä on sitten vasta helmikuussa!

Minea oli synttärisankareista ainut joka suostui kameran eteen. Nuutti otti Nooasta mallia ja tuumas, että en nyt tänään tuu:)

  
Ajankulu on kyllä uskomatonta ja sen huomaa niin hyvin aina lasten synttäreiden aikaan. Miten paljon lapset ovat kasvaneet vuodessa, miten paljon he ovat oppineet uutta. Mitä kaikkea kivaa me ollaan yhdessä puuhattu. 
Hassua, että meidän perheen nuorin on nyt kolme vuotias. Taitaa olla ensimmäinen kerta meidän perheessä, kun on tällainen tilanne. Aina on uusi vauva syntynyt ennen kuin nuorin on täyttänyt kolme:) Vaikka vauvakuume heiluukin jossain takavasemmalla valmiina hyökkäämään kimppuun, niin toisaalta on niin ihanaa kun Minea on jo kolme. Se on niin toisenlaista liikkua tuollaisten itse kävelevien lasten kanssa, kuin vauvan kanssa. 


Hän on niin valmis tutkimaan mitä kesä tuo tullessaan<3

Kiitos kaikille ihanille vieraille ja teille jotka ette päässeet paikalle, mutta olitte mukana tunnelmassa!

-Ulla- 

3 kommenttia:

 1. En kestä noita tarjoiluja! <3 Näyttää Niiiiin herkulta ja varmasti maistui myös. Eipä sitä ajankulua huomaa kun lapsista, vaikka itse en koe vanhentuneeni yhtään sitten Rasmuksen syntymän 😂🙈 -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne oli just sellaiset tarjoilut, että mä oon vyöryny eteenpäin vielä tämän viikon alussakin!!
   Niin siis eihän mullekaan oo tullut yhtään lisää vuosia Rasmuksen syntymän jälkeen. No ehkä kaks:D

   Poista
 2. Ulkoistin viime vuonna kesäjuhlat pikkusiskoni luo, kävin vain vähän siivoamassa. Tänä vuonna nuo kesäsynttärit pidetään 4v,2v ja 1v myös ulkona,tiedossa makkaran paistelua laavulla, toki kakkuakin on tarjolla😊

  Britankakulla herkuttelin jo aiemmin, ehkä tuonnempana uudelleen.

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: